Palladium x2 Paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯ tarafından 6 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Böyle bir paket çıkarılsınmı?

1. Evet çok güzel olur.

oy sayısı 56
    88,9%
  2. Hayır gerek yok.

oy sayısı 7
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. güzel bir fikir çünkü çoğu oyuncu 15 pala yerine 10 palladiuma 1 gg verilmesini istiyordu fakat kabul edilme ama böyle olursa hiçde fena olmaz

2. Teşekkürler,

Konu aktif ..

3. güzel fikir,iyi düşünmüssün pala toplıyan oyuncuları bu sıkıntıdan kurtarır böylelikle.bu arada sıralama oyuncularının yararına olmaz diye düşünüyorum neticede onlar pala toplamaya gelmiyolar baskın yapıp gidiyolar

4. iPoweR

iPoweR User

kötü bir fikir gibi duruyor yani zaten katlayıcı alıp çarı fullemek isteyen 1 kereye mahsus kutu argesi yapıp pvp de palla dan daha fazla gg + bide uridium kazanabilir böyle bir şey olursa en fazla denemek için alınır fakat palla da adım atıcak yer olmaz sen 2 kat fazla alıcam diye gidicen adamlr yüzünden belkide 3 kat daha geç doldurucan ambarı ve sadece sıralama oyuncularına yarar oda rütbe bakımından yani full bir gemi gitse 25-30 tane gemi kesmeden gelmez diye düşünüyorum oyum olumlu veya olumsuz değil ama iyi bir fikir değil sadece 15 pala yerine 10 olsaa fena olmaz

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Çok güzel bir fikir böyle bir paket satılırsa ve fiatı bu seviyelerde olursa sürekli alırım.

6. dikduran1

dikduran1 User

Millet her şeyi satın almaya ne kadar hevesli.. biri de çıkıp uri fiyatları yarı yarıya düşsün diye kampanya yapmaz mı??

7. Teşekkür ederim dostum :)
    Tabi yorumuna saygı duyarım bu senin düşüncen ama herşey böyle düşündüğün gibi gitmez emin ol sıralama oynayanlar zaten palada vakit kaybetmez.
    Teşekkürler :)
    Böyle bir konu bu bölümde vardı dostum ama bu benim farklı bir konum :)

8. geliştirilebilir, durumu kötü oyuncular için de rahatlatıcı önlemler de uygulanmalı

9. fiyatı da makul bence çok güzel bir fikir.

10. Yorumlarınız için sağolun beyler :)

Konu Aktif ..

11. senberk99

senberk99 User

Insallah olur cok guzel gercekten

12. PUSAT

PUSAT User

Gayet güzel :)

13. Gayet mantıklı bir fikir ancak paladium haritasında dolaşmak kutu toplamaktan daha zor o nedenle kesnlikle kutu katlayıcı avantajından ucuz olması gerekir şimdiden 45 oy almış bence gayet olumlıu

14. Sadece zamanla değil, ayrıca palladium sayısına görede olabilir. Mesela maksimum 9000 palladium u ikiye katlar gibi. Fiyat sabit kalır sayıyla olur.

15. Prophecy

Prophecy User

Olabilir.

16. Güzel ama olursa 3.50 tl olması gerek haftalık fiyatı

17. cok güzel fikir fiyatlar dediği gibi arkadasımızn şirket belirlesin ama olursa sahane olur valla

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.