PALLADIUM

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by TR_Evladı_TC_TR_Gücü, Mar 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Her şirketin kendine ait palladium haritası olsun mu?

1. Evet

75.0%
  2. Hayır

25.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. İyi günler

Herkesin bildiği gibi palladium toplamak oyunun ana damarlarına karşı geliyor.Yani 3 tane şirketin birbirleriyle sürekli savaşması gerekirken aksine palladium sayesinde neredeyse ittifak bile oldular.Tavsiyem ise şudur; Her şirketin kendine ait haritası olsun, orada pala toplayabilsin.Eğer böyle olursa şirketler için kendi pala haritalarını koruma sorunu çıkacaktır.Bu durumda şirketler arası ittifak olamaz.Aksine daha fazla savaş olur.Okuduğunuz için teşekkürler.

2. Sonuna kadar +1 Pala toplamaya mı gidiyoruz savaşmaya mı ?

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Her şirkete ait bir palladıum haritası yapacaklarını sanmıyorum ama,olursada fena olmaz +1 de benden olsun....

İyi Forumlar.

4. Yaw oranın adı yanlış bir kere 5-3 değil güçlü adamın güçsüz adamı kesip buradan kaybol palladiumlar benim haritası.

BİR ÇÖZÜM İSTİYORUZ ARTIK.

5. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir ve hoş bir durum değildir,lütfen küçük harf kullanmaya özen gösterelim.
    Çok haklısınız tek kişi palladıum toplamak neredeyse mümkün değil gibi ama klan arkadaşlarınızla giderseniz farklı olur diye düşünüyorum.Sonuçta bu bir savaş oyunu kimseye sen orada kesme başka haritalarda kes diyemeyiz.

İyi Forumlar.

6. Haklısınız modum pardon. İnsan 5 dakikada bir patlayınca ister istemez adalet lazım diyor.

7. Olmalı

8. Merhaba ,

Daha önceden böyle bir konu açılmıştı diye hatırlıyorum fakat şu anda bulamadım. Belki de eski forumda açılmıştır belki de bu forumda da açılmıştır ben bulamadım. Eğer bulursam bilgi veririm.

Ekleme : Buradaki konu eğer işinize yararsa o konuya destek verebilirsiniz sonuçta eski bir konu olduğundan daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

9. Arkadaşlar oyunun gerçekten zevki kalmadı.Farklı şirketler birbirlerinin haritalarında yardım eder oldu.Örneğin mmoya baskına gelen bir vrulu başka bir mmolu ile beraber saldırabiliyor.Yöneticilerin şirketler arası ittifakı bitirmesi gerekiyor.Yoksa onlar istemese bile yakında şirketler değil klanlar önemli olacak, kimse şirketi umursamayacak.Şöyle ki eic den biri mmo ya gidip ''kardeşim sen beni neden kestin görmüyor musun ittifakı'' diyebiliyor.Eskiden çok güzeldi 100'e 100 çarpışırdık.Şimdi sadece gemisi elit olmayanlar harcanıyor.Aynı zamanda alttan oyuncuda yetişmiyor.

Thread Status:
Not open for further replies.