Palladium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeadMercy1 tarafından 25 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeadMercy1

DeadMercy1 User

arkadaşlar iskandinavya 2 serverindeyim. palladium haritası fazla dolu değil.
    bulutun dışında bekleyip pete toplatsam saatte ne kadar toplar ?
    1 tane de 3 seviye radar alacağım için 3360 menzil oluyor.

2. senberk99

senberk99 User

kardeşim bizim sv pallada baya dolu hammadde toplayıcı 3 ile menzil 3000 iken saatte 600 falan topluyor sadece pet ama siziin sv yi bilemem az kişi varsa daha az palla çıkar sende biraz daha çok kişinin oldugu yerlere doğru gidip peti koyabilirsin mesela palla bulutunun ortasına yerrleştirirsen gemiyi orda daha çok gemi oluyor pet daha fazla toplayabilir onun dışında 12 tane radar alma imkanın var mı bilmem ama alırsan menzil 7500 falan olur ve tüm palla bulutunu pet gezebilir alma imkanın varsa süper palla toplarsın...

3. DeadMercy1

DeadMercy1 User

en fazla 2 radar alabilirim. yaratıklardan dolayı ortaya fazla giremiyorum

4. senberk99

senberk99 User

peki ortada hiç kimse mi yok palla toplayan

5. DeadMercy1

DeadMercy1 User

en fazla 3-4 kişi

6. senberk99

senberk99 User

gercekten cok azmis gerci az olmasinin da iyi yonleri var medela benim pet bugun 1 saatte 350 palla topladi sinirlendim gercekten 15 dkde bir konyrol ediyorum 75 palla falan topluo yakita yazik yaw :))

7. DeadMercy1

DeadMercy1 User

50 bin urime kıyıp hammadde toplama ve 1 radar alayımmı o zaman? 4-5 saatte ne kadar toplar?

8. senberk99

senberk99 User

yaklasik 5 saatte 1 goli deposu fulluyo benim pet 0 radar ile 3 k palla yani

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.