Palladıum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve REDDEWILL tarafından 15 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

palladıum modulu olsun mu?

Anketin kapanma tarihi 15 Eylül 2017.
  1. evet

69,2%
  2. hayır

23,1%
  3. kesinlikle olsun

7,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. REDDEWILL

REDDEWILL User

Arkadaşlar Bu Palladıumda saatler harcıyoruz Skylaba PALLADIUM Modülü Çıksa Güzel Olmaz mı?
    Çünkü Baya Fazla Zamanımızı harcıyor bırakıp pet toplasa desek internet gidiyor sürekli pc başında duramayız herkes biliyor bunu

2. Olsun be yaw +1 oyum olumlu

3. Merhaba ,

Skylab'ta böyle bir modül olursa o zaman 5-3 haritasının bir amacı kalmaz. Merkez bu uygulamaya pek sıcak bakmaz diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. takas işlemini yine 5 3 üzerinden yapabilsek daha iyi olur gibi...

REDDEWILL bunu beğendi.
  5. REDDEWILL

REDDEWILL User

iyi de palladium toplamayım demiyorum yavaş yavaş ordan da birşey kazanalım saatlerimizi alıyor 5-3

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

seprom gibi onada bulurlar bisey boyle daha iyi.eskiden kolaydi kamu ile onu bile saptirdilar da simdi boylesi yapildi.DO biseyler yapiyorda bizimkiler suistimal ettikce geri duzeltmek zorunda kaliyorlar.

7. Bugün bile seprom bugu yapan kullanıcılar varken böyle birşey yapılamaz oyum -1

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu fikir hakkında konu mevcuttur.Desteğinizi o konuya verebilirsiniz.

Keyifli forumlar

9. floppy43

floppy43 User

Merhaba Saygı Değer Adminler . Oyun ile ilgili bir düşüncem var. Bu düşüncemi daha öncede yazıp yollamıştım.
    Palladium konusunda yeni bir kolaylık aklıma geldi. Bundan sonra palladiumları tek tek elle
    toplayacağımıza şöyle birşey yapsak çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
    Örneğin; Yeni bir Pet modülü çıkarın ve o Yeni Pet modülünün fiyatı 5.000.000
    (milyon) Uridium olsun veya fiyatı sizlerde belirleyebilirsiniz. Yeni pet
    modülünün özelliği şu olsun tek tek elle palladium toplayacağımıza o yeni çıkacak
    olan pet modülü anında palladiumları tek tek değilde HEMEN toplama yani HEMEN
    DEPOYU doldurma özelliği olsun. Bu özellik ambar kapasitesine göre süreli olarak
    beklesin yani diyelim ki gemi ambarı 5.000 ise 5 dakikada bir pet modülü beklesin
    ve tekrardan aktif olsun. Ve birde Palladium Ticaret Modülü olsun onunda fiyatı
    5.000.000 (milyon) uri olsun yada sizlerde belirleyebilirsiniz fiyatını. Umarım bu
    konuda bana dönüş yaparsınız. Saygılarımla...

ben şu palladium modülü olmasın diyenleri bi türlü anlıyabilmiş değilim arkadaş bu ne iştir yaa kolaylık istiyoruzda yaranamıyoruz yeminle yaa ondan sonra ay niye gelişemiyoruz diyede yakınıp duruyorlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 May 2016
  10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.