Palladium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Edrahil tarafından 26 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Edrahil

Edrahil User

Merhaba
    Petin hammadde toplama menzili 3k radar protokolu ile destekleyip 6 k ya çıkardığımda citadel ile 5-3 deki sisli bölgenin hemen altında kamuflaj halde dursam pet toplasa bende 30 40 dk da bir kontrol etsem gemi patlamış mı diye 10 saatte ne kadar palladium toplar depo 9 k?

2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Geminiz de işlem yapmadığınız zaman kısa süre içinde oyundan atılır,bu yüzden anlattığınız bu durum mümkün değildir.

Keyifli forumlar.

3. Edrahil

Edrahil User

Kaç dakikada atar

4. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Tarayıcılara göre değişmektedir ancak hesabınızda işlem yapmadan maksimum 10-15 dakika oyunda kalabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

5. Edrahil

Edrahil User

10 dk bir de kontrol ederim sıkıntı değil pet ne kadar toplar yaklaşık 10 saatte öğrenirsem iyi olur

sayın modlar cevap alabilirmiyim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Nisan 2016
  6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

şimdi her ne kadar radar menzili 6k olsada pet eğer senin yanına geldikten sonra senin etrafında bi pala görmese yanından ayrılmaz bırak 6k menzili 1k menzil dışına bile çıkmaz

7. Merhaba ,

Net bir rakam vermek zor çünkü haritada kaç kişinin olduğuna bağlı olarak miktar değişir.

İyi forumlar.

Edrahil bunu beğendi.
  8. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

Kendi deneyimimden yola çıkarak 2-3 saatte 4 bin topluyordu bu rakamı gece 2-6 arası alıyordum.Ancak senin atacağın saatte nasıl olur bilemiyorum.Ben attığımda sadece yaratıklar ve ben oluyordum :)

Edrahil bunu beğendi.
  9. Edrahil

Edrahil User

Peki 5k kadar gg yi bende dahil olsam kaç günde toplarım 10 saat toplamada geçse
    Not:kapı yapma konusunda tam bi sıkıntıyım şu yolla daha rahat yaparsın derseniz açığım

10. CAREMELA_

CAREMELA_ User

kutu topla hem uri hem gg toplarsın daha seri kapı yapılır
    kutu protokolü arge ve katlayıcı al

Edrahil bunu beğendi.
  11. SİSTEM

SİSTEM User

Eskiden paladıum toplayan çok olduğu için kısa aralıklar ile paladıum çok çıkıyordu şimdi hangi server bilmiyorum ama avantaj kutusu toplayanlar çoğaldığı için palaya rağbet maalesef azaldı o yüzden 1 saatte şu kadar pala toplayabilirsiniz denilemez diye düşünüyorum bence kutu topla diyen arkadaş haklı hem gg çıkar hem uri daha ihtiyaca değeceğini düşünüyorum.

HaFİFteN-ArıZaLı ve Edrahil bunu beğendi.
  12. Edrahil

Edrahil User

Kalın sıkmaya göre gidiyorum şuan 11 argeyim kaç arge olmam ve nelere vermem gerek kutu için..kutu argesi protokol katlayıcı ile pet kaç ben kaç toplarım
    Argeyi sıfırlayabilirim sıkıntı yok zaten şuan önceliğim kapı zeta yapmam gerek günlük d. Ve anahtar artısı cephane bitti o kadar önemli yani
    İstersen donanımı da yazarım

13. CAREMELA_

CAREMELA_ User

günde 10 saat kutu topla 3 ayda full olur gemin emin ol

14. Edrahil

Edrahil User

Ne kadar gg toplarım günde

15. CAREMELA_

CAREMELA_ User

katlayıcın olursa yaklaşık 600-700 arası gg ve 80-100 bin arasıda uri topalnır ilk başlarda az olur protokol ve arge olmadığından ama hergün gelen urilerle argeleri ve protokolleri 2 haftada yaparsın

16. Edrahil

Edrahil User

10 saat için ise cevabın teşekkür ederim

17. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

O kadar hesaplamadım hiç :( Günlük çalışıyordum ben 1 hafta topladım zaten sadece yetti bana :)

18. Edrahil

Edrahil User

Teşekkür ederim konu kilitlenebilir

19. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.