Palladium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyAshura tarafından 6 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HolyAshura

HolyAshura User

Arkadaşlar 5-3 te palladium toplucamda genelde adam olmuyo veya ben rastlamıyorum ama uzaylılar yüzünden portaldan çıkamıyorum bunun bir taktiği falan varmıdır ? Birde petimde hammadde toplama modülü var 1.seviye (aldığımda 2.seviye için üstüne katıyo sanıyordum) fakat palladium toplamıyor o level arttırıncamı olucak ?

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Geminizin hız konfisiyle npc'lerden hızlı bi şekilde kaçabilirsiniz.

Tabi intercetor hızı biraz fazla ama zaten kesimi de kolay.

İyi forumlar.

3. HolyAshura

HolyAshura User

Kaçabiliyorum ama peşimi bırakmıyorlar.16lf3 2b02 5elit hız 4iris 2arge goliyim o yüzden kesmek bile zamanımı çalıyo.

4. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

O zaman sana şöyle bi tavsiye verim 5-1, 5-2, 5-3 haritalarından şimdilik uzak dur.

Senin için şuan en iyisi x-6 ve x-7 haritalarında kristallin kesip hem uridium hem kredi hem tecrübe puanı kasarsın.

Ayrıca uridium biriktirip indirim günlerinde kendinize günlük dosyası alıp arge kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. HolyAshura

HolyAshura User

Zaten 2gündür full öyle yapıyorum 13lvl olmuşken hazır bakınıyim dedim.Peki 5x haritalarına ne zaman gitmeliyim ?

6. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Açıkçası biraz daha geliştikten sonra gidebilirsiniz.

Çünkü söylediğiniz ekipmanlar orası için zayıf kalıyor.

Ayrıca Kalkanlarınızı da kredi kasıp ihaleden satın alabilirsiniz çünkü kalkan sayınız bi hayli az.

İyi forumlar.

7. HolyAshura

HolyAshura User

Tamam teşekkür ederim cevaplar için konu kilitlenebilir.

8. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz yine bekleriz foruma :)

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.