Palladium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyAshura tarafından 16 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HolyAshura

HolyAshura User

Merhaba;

Arkadaşlar bana palladium toplamak için minimum gemiyi söyleyebilirmisiniz ? (şu kadar lf3 b02 gibi)

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Uzun zamandır toplamaya gitmedim ama yinede 8 tane iris , 31 tane LF-3 , 16-20 arası B0-2 ve biraz da arge olması iyi olacaktır sanırım. :)

3. HolyAshura

HolyAshura User

4iris 21 lf3 10b02 13arge var ama hala güvenemiyorum gemi olarak sarı vega var.Artık kapılara başlamalıyım diye düşünüyorum yavaş yavaş ama güvenemiyorum ölürüm falan diye 5-3de.

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Klan var mı ? Eğer klan varsa bir kaç kişi aynı anda gidip toplamayı deneyebilirsiniz. Klan yoksa da bir kaç defa gidip denemeniz gerekiyor. Günün değişik saatlerinde deneyebilirseniz aralarda uygun zamanları yakalayabilirsiniz. Çünkü günün belli saatlerinde 5-3 uygun olabiliyor. :)

5. titans___

titans___ User

bence deneme yanılma gir bak ben baya baya oldu girmeyeli klanla giriyordum şimdi ortalık darma duman tr3 deyim hep bir sıkıntı anlamıyorum ama diğer servırlara girip soruyorum ayna cincik gibi diyorlar arkadaş tr3e kıllığı olanların yada hile hurda yapanların tırnakları kırılsın iyileşeimesin mantar yapsın sevdikleri başkalarını öpsün ne diyyim ya tutarsa tabi sevdikleri varsa orasıda ayrı sosyalajik bir durum

6. HolyAshura

HolyAshura User

Klan yok.Tr2 de 5-3 gittiğim 2 sefer boştu ama sorun o değil zaten ordaki yaratıkların dalması sorun.
    Deneme yanımla yaptım ya yaratıklar bir zaman sonra kesiyor.

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Peki npc'leri patlama gibi bir durumunuz yok mu ? :)

8. HolyAshura

HolyAshura User

Şu küçük hızlılar uğraştırıyor kesiyorum tekrar geliyolar kolay da kesemiyorum.Birde şu diroit indirimi bitene kadar 13k uri kasabilirsem elmas diroit tasarımı alıcam işime yararmı orda ?

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Uzun zamandır gitmedim 5-3 haritasına işe yarar mı bilmiyorum ama bilenler yardımcı olacaktır.

10. HolyAshura

HolyAshura User

Tamam teşekkür ederim.

11. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Rica ederim ne demek :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.