palladium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _AVENGER_[TUR] tarafından 13 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. meraba arkadaşlar,
    ben kapı açmak istiyorum sürekli kapı yapmak istiyorum sizce palladium toplamak karlı olur mu yoksa kutu toplayıp mı açmaya çalışsam?

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Eğer katlayıcı alırsanız kutu daha yararlı ama Palladium'da da sakince toplama imkanınız var.

Bana kalırsa birr kaç saat kutu toplayın sonra da bir o kadar Palladium toplayın.

Hangisinde daha çok imha oluyorsanız, az GG ve Uridium elde ettiyseniz ötekini seçin.

Ama şahsen ben artık kutu yerine Palladium'u tercih ediyorum.

İyi forumlar dilerim...

3. kutu ve palladium için kaç radar protkolü yeterli olur?
    palladium 5-1, 5-2, 5-3 te var mı? hangisinde daha boldur sizce?

4. En bol 5-3'te bulunur.5-1'de de vardır ama çok çok az bir miktar.5-2'de yoktur.

Kutu toplamak için 4 radar 8 kurtarma protokolü kullanıyorum ama 3 radar 9 kurtarma da olabilir farketmez.

Palladium için 4-5 tane radar yeter diye düşünüyorum.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Paladyum
    yoğunluk olarak 5-3 te bulunmaktadır.

Petinize 7-8 tane radar takıp toplayabilirsiniz.

Pet ile birlikte Paladyum toplamak daha avantajlı gibime geliyor.Size birde sır vereyim,ben kendi gemimi Paladyum toplayarak Fulledim.

Sabır gerektiriyor,topladığınız paladyumları Enerjiye dönüştürüp biriktirin,2-3 depo toplayıp kapıya basarsanız iyi olmuyor.

20-25 bin GG olduğunda kapılara basmaya başalayabilirsiniz,bu zaman biraz uzun olabilir,fakat sonuçları çok güzel oluyor.

Keyifli Forumlar.

6. teşekkür ederim sayın modum :)

sayın modum
    sizde palladium ile full olmuşsunuz fazla radar ile kenardan kenardan mı pete toplattınız modum?
    çünkü cidden bulutta dolanarak yapılacak iş değil canavarlar hiç rahat bırakmıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ekim 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.