palladium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve maydanoz45 tarafından 7 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. maydanoz45

maydanoz45 User

yetenek ağacında palladium u daha hızlı toplayabilmek için bir arge bulunmuyor ama bazı gemiler nasıl çok hızlı bir şekilde palladium toplayabiliyor??

2. El alışkanlığı gibi geldi bana.Yoksa bütün oyuncuların toplama hızı aynı.

3. hocam internet baglantısı ve fps önemli

4. maydanoz45

maydanoz45 User

el alışkanlığı değil ben daha önce uçuyorum Palladium uzerine ama benim gemi çekene kadar o adam çekmiş oluyor

5. maydanoz45

maydanoz45 User

İnternet ve FPS de sorun yok bende düşündüm bunu ama pek sanmıyorum örneğin pusat dizioyrum adam citadel Palladium un üzerine ben önce uçuyorum adam benden hemen sonra geliyor ama adam anında gemiye cekiyor

6. :D oyunda baskasının şeyini elinden birşeyi ibrahim tatlısesin yıldız tilbeyişahsına munasırların elinden kurtardıgı gibi çekip almaya yarayan bi program yok bildigim kadarıyla, bot bile olsa siz önce tıkladıysanız sizin almanız gerekir bu tamamen sizin internet baglantınızla alakalı bir durum ve buna ping denıyor mesela ben bunu kontrol ettimde oyunun en iyi donemınde yag gibi kayarken bile 100 200 ping oluyor yani yaptımız şeyi 0.1 0.2 sn gibi geç gercekleştiriyor buda serverların bize olan uzaklıgı ile alakalı bir durum, eger karsıdaki adam almanyadan baglaıyorsa ping 5 10 bile olabilir buda 0.01 0.005 sn yapr yani cok onemsiz hale gelir hocam

Makinist.57 bunu beğendi.
  7. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Her bir gemi için Palladium madenini toplamak için belirlenen süre aynıdır. Kişisel deneyimlerimden bunun 1 saniye olduğunu söyleyebilirim.
    Uzun süre Palladium toplayan kişiler bu durumu alışkanlık haline getirerek, çok daha hızlı reaksiyon verebilir.

İyi forumlar.

8. maydanoz45

maydanoz45 User

teşekkür ederim :D :D :D :D

9. maydanoz45

maydanoz45 User

teşekkürler modum konu kilitlenebilir

10. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Rica ederiz :)
    İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.