Palladium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve şαнιηєƒєη∂ι tarafından 17 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bildiginiz gibi herkes kapı yapmak için pall topluyor fakat karşı şirketlerden oyuncular o haritada sıkmamaları gerekirken bizleri kesiyorlar bu nedenle pall topluyamıyor , fakat peti koydugumuzda bu sever ya korsanlar kesiyor yada gene oyuncular bende bir çözüm buldum kamufleye yukarıya çıkıyorum ve petim topluyor ama bununda bazı sıkıntıları var yukarıya fazla pall çıkmadıgı için saatte 1000 pal topluya biliyorum eger sizinde bir bilginiz varsa nasıl toplamam gerktigi hakkında vardımcı olurmusunuz

2. saatte 1000 e razı olacaksın sanırsam başka yol yok :)

3. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

siz pc başında yookken petınıızn paladyum toplamasını ıstıyorsunuz ama şuan öyl bişy yok mecburen petınıze yardım etmenız gerekecek :)

Keyıflı forumlar

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben uzun zamandır paladium haritasına gitmiyorum ve maalesefki sizin kimse kimseye sıkmasın demeniz yanlış çünki oyunda bazı görevler orda yapılması gerekiyor ve oyunun amacıda savaş oyunu olması ayrı bir konu tabiki şöyle birşey var ben o haritaya gittiğimde kimseye sıkmıyorum ve benim gibi her nekadar çok oyuncu olsada bizler gibi olmayan çok fazla,kızıyorum haliyle fakat yapacak birşey yok en baştan beri bu şekilde olan bir harita maalesef herşey oyuncularda bitiyor zamanı gelince belkide sizde o haritada bir çok kişiyi keseceksiniz bunu şimdi bilemezsiniz.

5. pala imdeyse oraya geç butun harita bana mavi gorunuyor eskiden kırmızıydı anında kesiyolardı

6. palaya hakim bir klana girmeyi dene

7. savaş vardır ztan oyle klanda zor toplar pet açıçak o kamu yatcak :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.