Palladium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Rammstein67 tarafından 7 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Palladium toplarken başka birilerinin gelip gemileri kesme ve kimsenin doğru dürüst kasamamasına bir çözüm getirilmeli.Üstelik o haritalara atlanmıyorda.O kadar yolu gelip biri kesince taa en başa geliyoruz.Biz oynamayalım o zaman oyunu bu bütün haritalarda böyle.Oyuna yeni başlayan hatta uzun süre oynayan biri bile en güçlüler tarafından gelinip kesilebiliyor.Bu insanın canını sıkıyor ve oyundan soğutuyor açıkçası.Ben başka bir oyunda gördüğüm sistemin getirilmesi gerektiğini düşünüyorum.Bir buton ekleyin açı kapama.Açık olunca pvp modu açılsın.Kapalı olunca da canavarlarda veya palladium da rahatça korkmadan kasabilelim.İnanın bu oyunun en büyük sorunu.1-2 haritasında lorkadia kasamayanlar var bazı klanlar yüzünden.Yeni başlayan oyuncalar ne yapsın bunu görüp çıkıyorlar.Bununla ilgilenilmesi gerektiğini düşünüyorum.Saygılar.

2. Ben bu durum yüzünden kaç defa cinnet geçirme durumuna kadar geldim mouse kırdığım bile olmuştur bu ------ yüzünden.

Ya ben şunu anlamıyorum 5-3 de bir ton full var gelip sıkmıyorlar başka bi full geliyor beni kesmeye uğraşıyor...

ya ben şimdi bu kişilere çok güzel söverimde bunlara iyilik yapmış olurum.

daha 30 dk önce droitleri tamir ettim bu ------ yüzünden droit hasarı %30 oldu pallda toplayamıyorum bunlar yüzünden...

Birde utanmadan 5 kişi gelip dalıyorlar ya gıcık oluyor insan...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Aralık 2014
  3. Bende sizler gibi düşünüyordum ama taaa ki 5-1 5-2 ve 5-3 için düşman kesme görevlerini görene kadar.Bende bana dalanlara sinir oluyordum hatta bana dalana dalıyordum bir bakmışım bana dalan kişinin bulundugu şirket bana saldırmaya başlamış :).
    Sabırlı olun elbet hepimiz bir gün full elit olup onları kesecez :D

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu konu hakkında , Güncelleme ve Fikir havuzunda bir çok konu bulunuyor.

Geriye dönük konularda bulabilir ve oraya destek verebilirsiniz.

Sayın DODGEVİPER ; Daha önce açtığınız konuları hatırlıyorum ve öfke bir çok gereksiz söz yazdığınıza da biliyorum.Üyeleri cezalandırma konusunda hızlı davranan bir insan değilim ancak yorumlarınızda ki üslubunuza ve üstü kapalı hakaretlerinize dikkat edin.

Bu forum Tüm Türk Dark Orbit oyuncularının forumudur ve burada 7 ' de 70 ' şe bir çok insan bulunuyor.

Öyle ki sizin yorumlarınızı burada aynı zamanda 10 yaşında bir çocuğunda okuduğu anlamına geliyor ve bizim hiç kimseye bir argo kelime öğretmek gibi amacımız yok.

Bu size son uyarım

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.