Destek Palladiumdaki sıkıcılık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve G*E*N*Ç*T*Ü*R*K1 tarafından 28 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

??

1. Evet

oy sayısı 7
    77,8%
  2. Hayır

oy sayısı 3
    33,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GG toplamak için pall topluyoruz herkesin bileceği gibi ama çok sıkıcı oluyor bazen ben kamufle olup bulut olan yerlerin sonunda bırakıyorum gemiyi pet topluyor ama çok az topluyor , içeride toplasak zaman kaybı ambar bir türlü dolmuyor buna bir düzenleme gelmeli.

1. GG Ler 10 pall 1 gg olsun daha iyi gg kasılır zaten pallda b*t olmaz anca beklerler öyle kesilirler
    2. Palladiumlardan her zaman 1 pall çıkmasın mesela 5 palladium 10 palladium olsun en azından daha iyi olur zaman kaybetmeyiz ama bu tamamen şansa bağlı devamlı çıkmayacak ( öneriniz için çok teşekkürler )

Desteklerinizi bekliyorum

Son düzenlenen: 29 Temmuz 2016
  2. xcodefatal

xcodefatal User

Bu zamana kadar pall ile ilgili bunun gibi birçok defa konu açıldı kusura bakma ama bu en kötüsü fikir açmadan sonuçlarınıda düşünmelisin 5 pall 1 gg olursa 5000 tanesi 1000gg eder 10k pall 2k gg buda çok büyük bir rakam 2. önerisinse bunu daha kötü yapıyor -1

3. Xfor

Xfor User

15 pala 1 gg olarak kalsın ama bazıları 2 pala bazilari da 3 pala versin öyle daha iyi olur.Tabi bu 2li 3lu çıkma seyrek olacak.

4. anakin5555

anakin5555 User

-1 çünkü 8 pala cok az

5. kaça düşürelim iyice düşürdük ? yada normalde 15 gg yarısı gibi birşey

6. anakin5555

anakin5555 User

10 gg olsu yukselt dedim dusur demedim

7. Xfor

Xfor User

Evet 10 gg iyi hem kaç tane olduğunu rahat hesaplariz 15e bölmek sikinti;)

anakin5555 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.