Para Boşu Boşuna Gitti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 26 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Ben 10tllik uri çektim bugün x2de x2 ekranı geldiğinde hemen iki kat uridium al butonu vardı ona tıkladım e-pinimi yazdım ama hesabımdaki uridiumda bi artış olmadı aynı işlemi iki kere tekrarladım yine olmadı para boş boşuna gitti şikayetçiyim :mad: kafamada şu soru takıldı uridium daha sonra gelebilirmi diye düşündüm :rolleyes: şimdi napıcam uridiumum gönderilsin istiyorum :oops: :mad::mad::mad::mad::mad:

2. Satın alım yaptıktan sonra sayfayı yenilediniz mi ?

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

kaç kere 5-10 kere yeniledim ama bi yararı olmadı ağlıyacam ya

hay allah gözümden kaçmış kusura bakmayın bigpointide boş boşuna hakaret etmişiz köşede hemen satın al butonu varmış ona tıklamayı unutmuşum :) peki bişi sorcam bu e-pini daha 2-3 gün sorna kullanabilirmiyiz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Eylül 2014
  4. Uridiumları seçtikten sonra , Kasaya Git kısmına tıklayın

Ödeme Şekli Kısmında ; E - Pin yazan yeri tıklayın , Çıkan ekrana E - PİN Kodunuzu yazın ve Hemen Satın Al tuşuna basın

Bu işlemi yaptığınızda , Başarıyla satın alındı şeklinde bir ekran çıkar ve E - PİN Miktarınızdan arda kalan miktar bu kısımda gösterilir.

Eğer E - PİN Miktarınız kadar aldı iseniz kalan miktar yazmaz.

Örneğin ; E - PİN Değeriniz 12 TL , 10 TL ' lik alışveriş yaparsanız , Satın aldığınızda çıkan ekranda

E - PİN Kodu ; XXXXXXXXXXXXXXX

E - PİN Değeri ; 2 TL

Bir Not gelir.

Ek olarak Bu ekran gelmediği ( görmediğiniz ) sürece satın almamışsınız demektir.

5. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

tmm satın almadım x3te kullancam o zaman :):):):):):):):);););););) sevindim ilgilendiğin için teşekkür ederim pazar günü çıkarmı x3

6. Daha önce açtığınız konuda yazdığım gibi

Hafta sonları Genelde çıkar , ama hafta içi de çıktığı olur diyor.

Bu sistem tarafından yapıldığı için aslında kesin bir bilgi verilemez ancak biz son zamanlarda Her Pazar çıktığını gördüğümüz için buraya bu şekilde yazıyoruz

O Yüzden hafta içi çıksa da hafta sonu çıkar , yada çıkmaz bunu sistem belirler

Ama ben Hafta içi çıktıktan sonra , Hafta sonu da çıktığını çok gördüm

O yüzden benim yazıma güvenin , Hafta sonu Server Saati ile 19:00 ' da oyunda olun

7. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

kardeşim sana çok minnettarım 2-3 yazdığım konulara cevap veriyorsun çok teşekkür ederim sana ;);););)

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konuya cevap veren üyemize teşekkürler.

Birde ekleme yapmak istedim.Bu tür ödeme sorunu olduğu durumlarda eğer çözüme ulaşamazsanız support ödeme bölümüne başvurun gerekli incelemeler sonucu işlemler yapılır.Hiç bir şekilde hakkınızı alamama gibi bir durum olmaz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.