Para İle Gemi Alma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 2 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. userqq

userqq User

Merhabalar arkadaşlar
    Ben uridium sekmesine bir baktım fakat gemi satılan bir yer göremedim.Para ile gemi alma şansımız var mı yoksa sadece uridium çekerek mi alabiliriz?

2. WolfWar

WolfWar User

Para ile alabilirsin. Almak istediğin gemi ne ?

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Goliath , Vengeance ve Leonov Gemileri , Bir Takım ekipmanlar ile birlikte Payment ( Ödeme ) yolu ile satılmaktadır.

Payment ' te Başlangıç Paketleri bölümünde görebilirsiniz.

İyi Forumlar

4. userqq

userqq User

Aegis almak istiyorum.Satılıyor mu acaba?

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Maalesef Satılmamaktadır.

Goliath , Vengeance ve Leonov Dışında Payment ( Ödeme ) yolu ile satılan gemi mevcut değildir.

Diğer Gemileri Dükkandan Uridium karşılığında , Yada Kazanmanız durumunda Açık Arttırmadan kredi ile satın alabilirsiniz.

İyi Forumlar

6. userqq

userqq User

Acaba başka bağımsız siteler tarafından da mı satılmıyor mesela para karşılığında aegis kodu şeklinde.

7. Alışveriş yapacaksan bigpoint ten başkasına güvenme bence aegis için uri çekebilirsin

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Satılsa bile almanız önerilmez.

Neden gemiyi illa ödeme yolu ile almak istiyorsunuz ? Yeterli Uridiumunuz yoksa , Para ile Uridium alıp, Dükkandan da satın alabilirsiniz ?

İyi Forumlar

WolfWar bunu beğendi.
  9. userqq

userqq User

Ama uriyi x3te bile çeksem zararlı oluyor eskiden her gemi tasarım vb. paymetta vardı keşke kaldırılmasaydı...

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Gemi satın almak için,indirim günlerini bekleyebilirsiniz.

Urıdıumu X3 çıktığında çekip,gemitide indirimdeyken alırsanız sizin için karlı olur.

Keyifli Forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.