para tuzaği darkorbit seni mahkemeye vereceğim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΞΠΛΡΣΤΗΘЖϺϾ tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. %400 fazla uridium veren gün dakikalar daha dolmamişken 300 lira küsürlük bir uridium cekecektim ama kendi kendime önce bir deniyim dedim ne olur ne olmaz 5000 lik uridium cektim 20 000 verecegine sadece 5 000 verdi doğal olarak daha fazla para yatirmadim yazdim benim katlayicim neden katlanmadi diye bana dediler ki bizim almanlarla aramizda bir saat fark varmis o yüzden katlanmamis sacmalik dolandirici şirket gerekirse avrupa insan haklari mahkemesine gider yine zarar verecegim bu sirkete buyrun bu da kaniti ( uridiumu cekmisim hala dakika geri sayiyor )

işte supportun bana cevabi

sadece 3,5 tl lik cektim ama daha fazla cekecektim! hem x4 hakkimi elimden aldilar hem de aldigim uridiumu vermediler benim basima geldi siz siz olun denemeden yapmayin bu hirsizlara para kazandirmayin. büyük ihtimalle silerler konumu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ekim 2015
  2. Merhabalar;

Öncelikle forumda üyelerin link paylaşması yasaktır.İlk olarak bahsettiğiniz etkinlik %400 değil %3.93 katı olaraktır.İkinci olarak mega hapy hour saatleri her pazar almanya saati ile 19:00 da başlıyor ve bu saat oynadığınız ülkelerdeki serverlara bakarak değişiyor.Burda yanlış olan bir durum yok bence.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ekim 2015
  3. تأثير

تأثير User

Gayet yanlış var. Nasıl yok? Adamı kandırıyorsun sen var diye. Ya hakikaten bu foruma neden bilgisiz adamlar yetkili diye getiriliyor. Madem böyle bir artış sağlanmayacak o uyarıyı verme anasayfaya. İyice saçmaladınız artık.

4. Merhabalar;

Siz supporta yazın ne zaman almışsınız ne kadar almışsınız size hepsini söylerler.Ben ana sayfada etkinlik başladığı zaman aldım uridiumumu hiçde bir sıkıntı olmadı.

İyi forumlar.

5. Almanyada 19:00 basliyor Helix veya MHH Türkiyede Saatlar geri alinmadi icin 8 Kasima kadar Türkiye Saati 21:00 basliyor Helix veya MHH.

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle , Alt alta mesaj yazmak ( Flood yapmak ) Forum kuralları gereği yasaktır.

İkinci olarak , Hangi Sunucu da oynadığınız bilmiyorum ancak ;

Türkiye ' de 1 Kasım 2015 Tarihinde yapılacak , Seçimlerden ötürü , Kış Saati uygulaması ( Saatlerin 1 saat geri alınması ) 8 Kasım 2015 Tarihine ertelendi.

Öyle ki biz sizleri bu konuda uyarmak için duyuru konusu açtık ; Ertelenen Kış Saati Uygulaması

Yani sizlere saatlerde farklılık olacağını bildirdik.

Ödeme sorunları konusunda foruma konu açmanız bir şey değiştirmez.

Çünkü Forum üzerinden bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Ödeme sorunları konusunda sadece Support size yardımcı olabilir.

Eğer bizim beceriksiz yada bilgisiz olduğumuzu düşünüyorsanız ;

Buyurun başvurmak için yapmanız gerekenler : Yönetici Baçvuruları (CM,FM,Çevirmen,Admin olmak için)

Siz başvurun , sizleri görev başında görelim.

Eğer Görevliler hakkında şikayetiniz var ise de bunu Support ' a bildirin.

Şunu da unutmayın ; Değil görevlilere , forumdaki kimseye oyunda yaşadığınız sorunlardan ötürü saygısızlık yapamazsınız.

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 27 Ekim 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.