para var :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 26 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba 30 tl var bayramda bi 40 gelri 70 tl olur ne yapım ?
    çar ageis goli ( spectrum venom )
    iris ful lf3 ful bo2 18 -17 hız 17
    1 zeta alfa beta yaptım 2 zetayı açıyom
    şimdi 40k urim var
    1 havoç apis 13 parça zeus 2
    24 argeye gore 15 argeyim
    üçüş düzenleri yok ama yarasa alcam
    pet 7lvll az kaldı 8lvl klanım sıralma 9 klan savaş halinde guçlu ama çogu 2-3 havoçlular
    biz ise 4-5 ageisiz şahsen çabuk sınırleniyorum kim olsa kırmıyı yakıyorum ama genelde guçluler savaş açmıyorum çunku bana sıkmıyolar ve talon çalma ws karışmıyolar
    daha once oyuna para yatırma vs hiç bişi yapmadım ilk olcak ailem bilmemeli
    x3 uri fln duşunuyorum ama arkadşlar belki deneyimlidir premıum fln ne alım ?

2. riddick26

riddick26 User

x3 te uri cekip arge yada zeta yapabilirsin

3. x-3 ile Uri Cek :D Sonra Arge Yap . Sonra Phoenix Kesersin :D Neyse Arge Yap . Zaten Argeyi Fullersen Daha Kolay Uri Kasarsın . cubide felan kasılırsın . 4-5 te felan . Veya 5-3 te Kesim yaparsın :D

4. bne duşuncem solim peti dizcem uri yarısı geri klan arge geri kalan olsa kutu sizce bolemi yapım yoksa arge sonra kutu not kutuda şanslı olsam ust uste iyi şeyler çıkar ogun şansım yoksa kaç kutu açsam boş

5. Öncelikle kesinlikle argeni 24 yapmalısın bence. Çünkü bu ekipmanlı birinin 24 arge olması onun çok işine yarar.

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Ben aldığınız uridiumu argeye vermenizi tavsiye ediyorum.

Keyifli Forumlar.

7. bence o kadar parayı oyuna yatırma bagımlılık yapıyor daha sonrasında cunku kendimden biliyorum arkadaasların varsa cık dolas eglen

8. konu kilitlenisn bayramda 200tl buldum geriye kalan harçlıgım harcadım hazerfan için uri :D

9. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.