Para yatirma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 8 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

merhaba simdi bi adam var diyelim 3 senedir oynuyo ve emegiyle uridium credi level herseyi kasmis 40 kez kappa yapmis ve sonunda hercculeslerini almis 10 tane sonra bi adam gelir oyuna yatirir 10 milyar 10 hercules alir adamin 2-3 yillik hercules ugrasi bosa gider o adamla ayni olmus olurlar sizce de sacma degil mi gercekten sinirlama getirin diyecegim ama para kazanmak icin bunu yapmazsiniz tabiki ama farkli bisey olmali adamlar para yatirarak ugras veren emek veren birini gecememeli

DeadMauz bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

O zaman sizin mantıkla bakarsak ;

- Birisi 20 yıl çalışı para biriktirmiş ve onunla bir ev alıyor fakat parası olan geliyor binayı satın alıyor. Yada 20 yılda biriktirdiği para ile bir araba alıyor parası olan birisi o kadar beklemeden gidip alıyor.

Bu durumda 20 yıl para biriktiren " haksızlık ben 20 yıl biriktirdim o gelip pat diye alıyor onu da 20 yıl bekletin " diyebilir mi ?

Bazı şeyleri tek açıdan değerlendirme doğru sonuçlar çıkartmaz.

İyi forumlar.

3. ŞahFD

ŞahFD User

adminim banlayın şunu heryerde aynı konuyu açıyor belliki 99 doğumlu çocuk işte gözünüzü sevim forumu akşam akşam birbirine karıştırdılar isteyen para yatırır oynar isteyen oynamaz oyuna başlarken sana silahmı tutuyorlar para yatır yatırma diye ??? ben oyuna 1 milyar para yatırdım ama hiç yatırmayan adamın şuanda benden daha iyi gemisi var

4. senberk99

senberk99 User

Modum bakin alakasi bile yok oyunda parayla adam gecilmememli diyorum ama zaten o parayla emek gecenler kendi gelismisliginde biriyle gruba girdigifnde gorcekler kristallondan onlara anca 16 uri gelecek

kilitleyebilirsiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Mart 2015
  5. Merhaba ,

Arkadaşlar bu konuları daha fazla uzatmanın anlamı yok. Kimse kimseye zorla para yatır demiyor. Yatırmayanlar da var mesela sadece VIP alıp hesabını çok iyi duruma getirmiş kişiler var.

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.