para

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ╚►VooDoo[Pro] tarafından 6 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benim urindium al bölümde 30 bnilik ürindium parası 15 liraydı şimdi 19 oldu 4 liralık bir zam oldu bide 75 bin ürindium sanırım 37ydi şimdi 45 lşra oldu neden ?

2. ~Konholyo~

~Konholyo~ User

Oyunun en büyük gelir kaynağı uridium ve olay vergiler ile birleşince fiyat öyle oluyor unutmamalıyız ki o paradan kaç kişinin maaşı ödeniyor.

3. bide şu var bigpointin onlarca oyunu var :) alım gücünü test etmek için öyle

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sanıyorum sırf sizin hesabınızda artış olmadı genel anlamda bir artış söz konusudur verilen paket indirimleri değerlendiriniz size verilmediği ise yakın zamanda bir indirim gelecektir diye düşünmekteyim.

5. Ya ben eski fiyatlara göre kontör yükledim telefona 75lik çekecktim x3 te 210 bin ürim olacaktı 100 bini ile kalp uçuş düzeni alıcaktım bide viplik oh tanıdna yenmez baktım fiyatlar arttı alamadık şimdi bidaha yüklicem

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kısmet değilmiş sanırım üzüldüm yapacak başka bir şey yok alacaksanız biraz uriniz eksilerek alacaksınız yada indirim paketi bekleyeceksiniz.
    kolay gelsin.

7. Ya böyle olmaz ya ben bide oyuna yüklicem diye o kadar birktirmiştim herşey gitti of :( bide oyun ekreanın açarken bana 11 tlye falan 30 bni uri geliyorya bana gelmiyor diğer hesaplarda geliyor ya of

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sizede zaman içerisinde gelecektir takipte kalınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.