.Paradoks.soruyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zan-zun tarafından 7 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Zan-zun

Zan-zun User

Selam kolay gelsin bir konuda sorum olacak 2 gun once bir konu okudum o konuda arkadas dava aciyorum demis ve sizde altina yazmisin ki cok merak ettim bence gis kuralini bir inceleyin demisiniz bende inceledim orda yazan bug bot kulanimi bann sebebidir deniliyor oyun aciklari kulanmak yasak ve hesap kapatilmina kadar gidiyor yanlis birsey okumadiysam tabiki simdi oyunda bpt varmi var bug yapan varmi var eeee arkadas iyide neden bu kisiler bann almiyor o zaman 2014 yada 2015 bannlama yaptiniz forum yazida yazdiniz 4 gun sonra hesaplar iyade edildi simdi niye birsey olmuyor peki

.Paradoks eger oyunda bot bug yapmak serbetse o zaman acikca yazin herkez kulansin
    eger gis kurali tariih olduysa yeni gis kurali yapin bura icin sorun kafasina gore is yapiyorlar adamlar merkez sayesine gemilerini ilk 10 sokdular

kusura bakmayin ama burda size temiz oynayan oyuncu lazim degil durum onu gosteriyor buranin harci bot bug sizler icin daha onemli burda bu saaten sonra ne bannlama olur nede birsey olsada 4 gun sonra nasil olsa gemiler geri iyade ediliyor

uzuldum nokta ise merkez tsklerimi iletin kral oyunun icine ettiler tbr ederim

neden bannlama yapmaya korkuyorsunuz onuda cozemedim buda merak edilen birsey adamlar acik acik chat yaziyor gemi satilik gemin bota diye bu rahatlik ne onuda merak ediyorum tabiki gis demeyin

2. benimde bir sorum var paradoks. ne zaman düzelecek bu uba? gir diyoruz dönüp duruyor saatlerce bağlanmıyor hiç bir yere. sürekli bakım yaptık dediğiniz halde aylardır giremiyorum?

3. -333-

-333- User

ıspatlanamıyor knka ıspatın varsa yaz supportas banlasınlar öyle faraza millete iftirta atma çarpılırsın mazallah.

4. bilalay41

bilalay41 User

Eskiden maplerde admin gemileri gezerdi bot olan hesaplar açık bellidir ve anında müdahele edilir banlanırdı yani zor bir şey değil bot banlaması yapmak yazılım vs gerektirmez. İsteseler yarın sabaha bot kalmaz mapte.
    Korktukları şey botları banlayınca oyuncu kalmayacağı.
    Lakin bilmiyorlar ki bu buglar ve botlar bittiği gün oyuna dönüp bot ve bugculardan katlarca fazla yatıracak oyuncuları olacak.
    Bir gün bu aydınlanmayı yaşarlarsa oyun daha oynanılabilir bir hale gelecek.

5. .RiMuRuRu.

.RiMuRuRu. User

Şimdiye kadar banlanmak isteseydi çoktan banlanırdı. Oyuna yeni başlayan biri bile botu bulabiliyor veya kimin bot olduğunu anlayabiliyor, değil ki merkez ekip anlayamasın. Karşılıklı kazan-kazan var işte. Eğer bot sistemi Bigpointe zarar verseydi, on kere banlama yaparlardı.
    Peki neden engellenmiyor? Sebebi basit, PARA. Ama kardeş, bota para veren ve kullanan oyuna para kaybettirir. Maalesef öyle değil gibi geliyor bana. Sonuçta bota atan adam sadece uridium değil, TP ve ŞP de kasıyor. ( Bota yeni başlayanın derdi uridiumdur ama ileri seviyelerde uri kasmak gayet basittir. ) TP ve ŞP elde etme yarışında da %50 TP ve %50 ŞP almak ise kaçınılmazdır. Bunların da sadece para ile alındığını unutmayalım. Ayrıca bu adamlar viplik, indirim de çekiyorlar. Bot sistemi kapatılsa, bu adamlar oyunu bırakır doğru ama yeni başlayanlar da onlar kadar para kazandırmaz bence. ( Dikkat ederseniz BENCE diyorum, bunlar kişisel görüşlerimdir. İhtimal dahilinde konuşuyorum. Kişi veya oyuncu adı vermedim. elimde kanıt yok, ispatlayamam ama eminim )

6. smoonrise

smoonrise User

Kesinlikle katılıyorum sana bu kadar bile bilir uzun zaman banlama yapmadılar hatta ondan önce yapılan banlamalarda hatalı diyip hesap açtılar ki açılan hesapların çoğunluğu rütbeli hesaplardı hatırlayanlar olacaktır . Zaten rütbe sayılarının artışıda bu sebebten daha fazla satış yapmak için merkezi değerlendirirken artık asla eski yönetimi ile bir tutmamak lazım , yeni yönetim burayı ticarethane olarak bir ticari kuruluş olarak bakıyor oyun sahibi olarak bakmıyor bundan ötürü sağlam ve caydırıcı ceza vermiyor envanter silmiyor arge - geliştirme sıfırlamıyor . Bot kullanıcıları ile rakabet şansı veriyor tabi daha fazla Para vermen koşulu ile botlar haftanın 5 günü kasılıyor hatta uzun zamandır low kapısına atıyorlar tabi özelliği satın alanlar sonra hafta sonu galaksi kapısı yaptırıyorlar bunlar olurken bu ticaret şirketi vip-indirim-tp-şp satmış oluyor bunları her hafta döngü halinde satıyor rütbe peşinde koşanlara . Madem burası bir ticarethane bozuk mal para verilmeyeceğine göre satın alacağınız hizmet doğru düzgün değil ise Para vermek mantıksız düşüncesinden yola çıkarak bende Para vermiyorum uzun zamandır neden karşılığı olmayan bir hizmetin Parasını vereyim , Ne zaman adil adaletli hizmet verilir o zaman hak eder para almayı bu ticaret kuruluşu , birde ekleme olsun kimse kimseyi zorla bu ticaret yapan oyunu oynamaya mecbur bırakmıyor bu doğru Fakat bu güne kadar verilen Para ve emeklerinide bırakıp gidiebilirsin deme hakkınıda kimseye vermiyor bu ticari şirket olşuşturulmuş hesabın hak ettiği değeri oyuncularına versin bakalım kaç kişi kalır oyunda bu kelimeleri kullanan birde bu açıdan baksın kimse emek verdiğini sırf kurallar kaideleri istedikleri gibi değişiyorlar diye bırakıp gitmez . Gün gelir rüzgar tersine eser bu şirkette satar birine oyunu belkide o zaman dürüst oyuncuların hakları iade edilir hak ettikleri gibi oyunu oynarlar kim bilir .

7. Oyuna bol miktarda zaman ve hakkettiği kadar para ayırıyoruz. Oyunda yapılan hileleri tespit edip ispatlamak oyuncunun görevi mi? Oyun mu oynayalım yoksa hilecilerin videosunu oluşturup supporta yollamakla uğraşalım. Herkesin bu oyun haricinde de bir hayatı var.

Oyun zaten içinden çıkılmaz bir yaratık kesme ve kapı yapma sarmalına girdi. Üstüne affedilen hatta ödüllendirilen bug ve bot kullanıcıları iyice oyuncuları bıktırdı. Senin gibi hile yapıp bir de buradan çarpılırsın diye dalga geçenler beraber oynarsınız artık bu oyunu.
    Yolun sonu görünüyor.