Paralı asker etkinliği tekrar gelmeli mi ?

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve ™ØŁÜMÜN½HΛβΣя©İ$İ™ tarafından 29 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Paralı asker etkinliği tekrar gelmeli mi ?

1. Evet gelmeli

81,3%
  2. Hayır gelmemeli ( sebebi yorumlarda)

18,8%
  1. Yanılmıyorsam 1-2 sene önce istilaya benzer fakat düşman da kesebildiğin yeni bir etkinlik getirmişlerdi mavi-kırmızı şeklinde iki takım vardı dalga dalga yaratıklar geliyordu bir kaç dalga sonunda en çok puanı kasan 5-10 gemi düşman haritasına istilacı olarak gönderiliyordu. Etkinlik bitiminde ise kasılan puana göre tecrübe, şeref ve x4 veriyordu.

Ben şahsen bu etkinliği tekrardan görmek istiyorum etkinliğin olmadığı ay sonlarında 1 haftalığına getirilebilir diye düşünüyorum sizin fikirleriniz neler ?

2. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Konunuzu kurallara uygun açtığınız için teşekkür ederiz. :) Eğer yeterli ilgiyi alırsa raporlamaktan gurur duyacağız.

İyi Forumlar.

3. TanrıEru

TanrıEru User

Paralı asker etkinliği son derece mantıklı ve eğlenceli bir etkinlikti çok sık geliyordu aylık değil haftalık etkinlik şeklindeydi neredeyse tıpkı istila şamandıra etkinliği gibi belki çok sık ve ödülü güzel olan etkinliklerden biri olduğu için kaldırmışlardır fakat aylık etkinlikler döngüsü içine dahil edilebilir bence günümüzde maplerde savaşmak zor bildiğiniz gibi tutucuyu geçtim gemi bağlama mevzusundan dolayı daha da zor :D fakat bu mape pve alanında en düzgün puan kasan oyuncular savaşmak için yollandığından dolayı birbirlerine bağlama olayını gerçekleştirme imkanları yok savaşmak için tatlı ve güzel bir etkinlik olabilir eğer tekrardan düşünülürse

4. Parali asker etkinliği dediğiniz acaba nüfüs savaşı etkinliğimi oluyor neden se her yılın etkinliklerine kadar bilmeme rağmen bazi şeyleri hiç hatirlamiyorum mesela kasim da gelen etkinlikler yada şuan bahsettiğiniz etkinlik gibi muakkak girmişimdir oynamışımdır ama hiç birşey hatirlamiyorum:D

Ama bi ara oyuna nüfüs savaşı etkinliği gelmişti çok güzeldi birdahada gelmedi üzdü beni...

Ha bide çoook çooook eskiden 2009-2010 yıllarında x6 haritalarında oluşan bi port vardı bu portta sıra kuyruk oluşturuyordun sonra sira sana gelirse savaş haritasına gidiyordun

karşı taraftan 5 senin taraftan 5 kişi falan savaşıyordu son kalan kazaniyordu çok zevkliydi acaba hatirlayan çıkacak mı merak ettim :)

5. TanrıEru

TanrıEru User

Dediğin etkinlikleri biliyorum ama hesabım o zamanlar savaşmaya pek uygun değildi zevk aldığımı söyleyemem.

Hayır paralı asker söylediğin etkinlik değil çok daha yeni bir etkinlik 2019un ortasından 2020nin başlarına kadar gördüğüm bir etkinlik sonrasıdna kaybolup gitti tp şp anlamında baya kazançlı bi etkinlikti ve zevkliydide ayrıca oyun içine yeni dahil olan bir etkinlikti kısa sürdü yani

6. 2009 yılında 30k rütbe puanıyla kurmay binbaşı gemim vardı tr1'de :D

7. [​IMG]
    böyle bir ss buldum kendi arşivimde belki hatırlamana yardımcı olur, bu arada dediğin etkinliği hatırlıyorum tabi o zamanlar yeni başlamıştım oyuna :D

Dontforgetme bunu beğendi.
  8. Ahhh keşke fotoğraf gözükse merak ettim bak attığın fotoğraf gözükmüyor

9. aimable

aimable User

Bahsettiğin SEKTOR KONTROL ETKİNLİĞİ
    Link Paylaşımı Yasaktır
    Buradan hatırlarsın ;)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Eylül 2021
  10. Merhaba,

Forum içerisinde link paylaşmak yasak olduğundan dolayı eklemek istediğiniz bölüme buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Sayfayı Paylaş