Paralı botlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Waves tarafından 8 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Waves

Waves User

Merhabalar bu zamana kadar bir çok bot kullanan gördüm özellikle grup atıp ekledim sordugumda aldım cevap hepsinde paralı bot kullandıkları vs. Bot kullanmak yasak biliyorum. Paralı olanlarda bir sıkıntı ban olayı var mı? ben var diye biliyorum. Darkorbitin anlaşmalı botları vs saçma şeyler söyledi ama şu yeni bot sistemi 1 uyarı 2 tp ve şeref gitmesi devam ediyor galiba 3 te kapanıyordu cevaplarsanız sevinirim

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

O bir kereliğine uyarı amacıyla uygulandı.Ancak artık yakalanan kişinin hesabı tamamen geri dönüşü olmayacak bir şekilde siliniyor.

Ve hiç bir şekilde bot vs bu tür programlara izin verilmemektedir.

İyi forumlar

3. Waves

Waves User

Anladım çok teşekkür ederim paralı bot kullanmada vs geçerli sanırım

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Paralı bot diye birşey yok lütfen inanmayın bu tür şeylere.Hesap güvenliğinden üyeler sorumludur unutmayın.

İyi forumlar

5. Waves

Waves User

Tekrar teşekkürler iyi akşamlar kolay gelsin

6. uzorak

uzorak User

adam admine bot kullanabilirmiyim diye soruyor.olacak gibi değil :)

7. Merhaba ,

Bu tür şeyleri kazanç elde etmek için satanlar para kazanıyor ama normalde paralı bot diye birşey yoktur. Ayrıca paralı bot yakalanmaz diyenleri de geçmiş dönemlerde gördük. Sıralamalarda olan gemiler de süresiz kapatıldı. Bu tür şeylere inanmayın bunları satarak para kazanmak isteyenlerin kandırmak için kullandığı yöntemdir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.