Param boşa gitti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheMarksmans tarafından 21 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar dün akşam bir kampanya geldi 5 TL 30.000 uridium diye ve telefonumda kontör vardı kabul ettim 2 tane almışım 10 TL diye bende direk aldım sonra telefondan kontör falan gitmedi sonra baktım olmuyor 5 TL banka hesabından alayım dedim aldım sonra ertesi gün sabah telefonumdan 9 küsür lira çekildi ve hiç birşey gelmedi hesabıma bir tek bankaya yatırdığım 5 TL ile v.i.p. bronz alabildim 10 TL'ye yakın param boşa gitti Yöneticilerin bu duruma bir el atmasını istiyorum oyundan soğudum dahada çekersem onlarda giderse diye bir dahada çekmedim.Çektiğim 2 adet paketin gelmesini bekliyorum yardımcı olun yöneticiler.

2. Bunun Icın Burda Modlarım Yada admınlerım Bırsey Yapamaz Bu sorunu Dırek Support Bildir.

3. KARANLIK

KARANLIK User

İd numaranız ile birlikte supportla iletişime geçiniz.Onlar size gerekli açıklamayı yapacaklardır.

Ayrıca bu tür sorularınızı genel konular bölümüne açınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.