PARAM KAYBOLDU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .ℓєgєη∂-σƒ-нєανєη. tarafından 23 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar açık arttırma da irise saat öglen 2 de 131m bastım sonraki saat para geri gelmedi

2. samet.841

samet.841 User

:) iriss almıştırsın

3. buzmavi

buzmavi User

Oynadığınız sunucu nedir?

4. [002]

[002] User

geçmiş olsun

5. ben bi soru sorabilirmiyim ben gece saat 1-2 arası goliahta alevli olana 10m bastım ve sabah uyandım baktım parayok gemide yok yardımcı olurmusunuz

6. [002]

[002] User

tasarımabastın ve geldi ama goli olmadan tasarım bi işe yaramaz :D yani ilk önce goli alcaktın

7. nasıl yanı ilk 40 bin urilik goliahtmı alcam

8. [002]

[002] User

hayr 80klık goliyi alcan istersen açıktan al ;)

9. tamm açık artırmadan 40 urilik olan goliahtımı alcam sonra onumu

onu dermisin

hayır açık artırmadan alınca tasarımını hangardan seçebilcen benim sorunumu çözen biri yokmu??

ne kdr yatırsam gelir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Aralık 2013
  10. [002]

[002] User

bunu için sayfa var tr6 fiyatları diye

11. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hangi gemi tasarimini alirsaniz alin hangarinizda o tasarima ait bir geminiz yoksa goremezsiniz goliaht geminiz olmadan yani 80 bin urilik olandan olmaz ise aldiginiz hic bir tasarim gorunmez goli almalisiniz.

12. yeni konu acıp kalabalık yapmak istemedm o yüzden buraya yazayım dedim

kapı yapıyorum hem oyun donmasıyla hemde yaratıklarla savşyrm resmen cok kasıyo oyun bi tek bende deil bu sorun herkezde var kapı yapmm lazım güçlndrler bitmeden az önce gamadaydım oyun kilitlendi kaldı hareket edemedim patladım inşllh kapım gitmez gider oyun kasması yüzünden gitcek bi çözm bulun

13. tamm 80 bin urilik gemiyi ne kdra alabilirimne kadar yatırcam

14. [002]

[002] User

15. [002]

[002] User

hayr bee gece 12de girsen tam ;)

16. gece 12 15 m vursam gelirmi yoksa daha azda vursam gelirmi

17. [002]

[002] User

valla her saat gelme ihtimali var bence her saat bas ;)

18. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sansiniza belki 10 mil bile alabilirsiniz sunucunuzun tenha oldugu saatlerde almalisiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.