Parayi Veren Dudugu Caldi :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WanKÜ1 tarafından 26 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WanKÜ1

WanKÜ1 User

Bottan acilan gemiler hayirli olsun :D

gamzeliwampir bunu beğendi.
  2. G_s_G_s

G_s_G_s User

bende sevındim adalet falan da meyer oyunmuş :)

gamzeliwampir bunu beğendi.
  3. 650 haksız banlama açıldı boş yapmayın bot kullananlar hala banlı adminlerin yanındayım yaptıkları doğruydu

4. G_s_G_s

G_s_G_s User

650 haksız gemı bızde yedık hey yavrum hey :D

5. WanKÜ1

WanKÜ1 User

Birakin bu isleri , kendi pc ekran goruntusunde bot kullandigini foto cekip atan adam haksiz bandan acildi , kimi yiyorsunuz ?

6. oben

oben User

hakikaten sizin maksadınız ne anlayamadım boş gayesiz ondan bundan duyduklarınıza 5 katarak burada yazıyorsunuz..hatayı 2700 gemi banlandı dendiğinde baştan yaptınız senaryo olduğunu fark etmeden sevine durdunuz şimdide içlerinden 600 hesap açılmış feryat ediyorsunuz...feryat edenlerin tek derdi kendi banlanan gemilerinin açılmamış olması olabilirmi acaba diyede düşünmüyor değilim..

ARDAUBERARDA ve AKCAABATLI61 bunu beğendi.
  7. G_s_G_s

G_s_G_s User

1 tane bıle hıle kulanmamış oyuncuyum burda boş beleş konuşma oben beceremıyorsanız oynamayın aslan parcalari

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Yaptığım açıklamaya buradan erişebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. ABREK

ABREK User

Açıklama hikayeden ibaret, ibretlik bir geri vites olmuş. Gece gündüz botta milyonlarca uri kasmış vatandaşlar dün etrafta acemi uzay pilotu görünümlü dolaşıyordu. Ben o hesapları elle incelemiş olsam ki öyle yapıldığı iddia ediliyor. Bir bakarım günlük online süresine incelemeye gerek bile kalmaz, hangi insan evladı durmaksızın saatlerce hatta on saatlerce yaratık keser? Bot kullandığını anlayamayacak kadar yeteneksiz olmadığına göre bu yönetim açıktan müsaade desinler olsun bitsin.

Verilen cezalar kazanılan urileri fazlasıyla geri almadığı için yetersizdi, üzerine açık açık bot kullanan büyük bir çoğunluğun hesapları geri açıldı, üstüne bir de tazminat veriliyor. Bu beleşçileri elle inceleme yalanından önce idare eder şekilde tespit etmiştiniz. Yalan duyuruların arkasına saklanarak haksız kazanca göz yumdunuz. Tükürdüğünü yalamak nasıl olur, neye denir az çok oyunu bilen, takip eden tüm oyuncular bir kere daha görmüş oldu. Yazdıklarımı aynen bpye iletmeyen forum takımının başına taş düşsün, iki yakası bir araya gelmesin.

Bitti bitiyor az kaldı.

Yalanınıza kuvvet, elinize sağlık.

10. HAYDA

HAYDA User

MİKOO (MMO) yok ettin
    Atlama kuponu kullanıldı
    10930 TP kazandın
    54 Şeref Puanı kazandın
    3200 Şeref Puanı kazandın
    51200 TP kazandın
    Dost bir uzay gemisini yok ettin.
    Uzay Pilotu Fished (MMO) yok ettin
    1842 TP kazandın
    -9 Şeref Puanı kazandın
    sizmi adaletlisiniz tr5 bunlar sinek le 10 saat bottalar nerde adaletiniz bunlarıda kontrol edin
    dahada var kesilmeleri

11. İlk BOT çıktığında ellerini erken tutsalardı şimdi böyle olmazdı bu oyun her seferinde BOt u engellemek yerine önünü açtılar millet BOT kullanmasın dedikçe yaptıkları çoğu yenilik onların yararına oldu.
    Ben bu oyuna yeni başlamış olsaydım bu durumdaki bir oyunu bir daha açmazdım. Şaka gibi birde Haksız Bann oldu diyor yalanınızı seveyim sizin MODERATÖRLER.

12. Aria

Aria User

Bot iyidir.

Yaratık>Kutu>Palla

Sizde kullanın sizinde carınız açılsın.
    ^^

13. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen aksi takdirde ceza alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

14. İnsanları yanlış yönlendiren sizlersiniz hesapları geri açtınız. Hala mesaj yazabiliyorsunuz.

15. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Sabah Artemis adminimizin yaptığı açıklamayı okumadınız sanırım buradan yazılanlara ulaşabilirsiniz, ek olarak tekrar hatırlatmak isterimki banlamaları bizler yapmıyoruz ve gemileri bizler açmıyoruz bizim yetkımiz forum üzerindedir buradan da oyundakı görevlilerin yetkileri nelerdir öğrenebilirsiniz.

İyi Forumlar.

16. FANTOMARI

FANTOMARI User

Biz artemis'in ne yazdığına bakmıyoruz. Ne gördüğümüze bakıyoruz yazılanla olan arasında uçurum var. Hiç birşeye yetkiniz yoksa siz ne yapıyosanız niye varsınız.

17. Zan-zun

Zan-zun User

acdiklari gemiler suan 1,7 2,7 3,7 de kiris kesiyor :DDD fair playyyd:DD

18. WanKÜ1

WanKÜ1 User

Adamlar sosyal paylasim sitelerinde hedef 20 milyon uridium 40 milyon uridium diye paylasiyor :) Sizce bir gemide 10 milyon urinjn elle veya low bugsuz yapilmasi mumkun mu :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.