Parazit dalgası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Captivity tarafından 24 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Captivity

Captivity User

Arkadaşlar benim e postama gelen 2 bin atışlık cephane 5 ganimet anahtarı içeren kodu kullanmadığım halde bu link daha önce kullanılmış diyor her linkte aynısı oluyor sevinemiyorum mesaj gelince artık neden olabilir

2. Merhaba ,

Link'e tıkladığınızda tarayıcı kaynaklı bir durum olabilir. Link'i kopyalayıp başka bir tarayıcıda açıyorsanız olabilir. Şu anda teknik olarak ayrıntılı bir açıklama yapmamız çok zor maalesef.

İyi forumlar.

3. Önceden kullandınmı yoksa ilk kullanımdamı diyor?

4. Captivity

Captivity User

İlk kullanımımda diyor daha öncedende aynısı oldu kullanmışımdır hatırlamıyorumdur dedim basit bir çözümü varsa yardımcı olursunuz diye konuyu açtım bedava verilen hediyeler için supporta yazmayıda gereksiz duydum eğer bir çözümü yoksa konu kilitlenebilir hatta

5. Merhaba ,

Genel olarak çok sık yaşamadığım bir durum. Geçerlilik süresi için kullandığım zaman bir sorun yaşamıyorum. Fakat arada zaman geçtiyse ve geç gördüysem hata veriyor.

Her mail'de sıkıntı yaşıyorsanız support'a mesaj yollayıp bilgi alabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.