parazit etkinliği düşman kesince puan gelmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve atom1 tarafından 13 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. atom1

atom1 User

S.a modum kolay gelsin .

Bugün etkinlik için puan kasıyordum fkat aksam üstüne yakın reset geldi ve resetten sonra adam kestiğimde puanımın artmadıgını gördüm heralde sıkıntı var yaratıgını kesince artıyor ama dusman kesince puanım artmıyor lütfen ilgilenir misiniz ? supporta yazdım ilgilencez dediler hala düzelmedi ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sıralamalar

Nüfuz Savaşı ve Hakimiyet sıralamalarına benzer şekilde çalışan iki özel sıralama olacak.
    Farklı işlemler için oyunculara puanlar verilecek.Asıl "hastalık kapma" durumunuz fark etmeksizin puanlar verilecektir.En yüksek sıralamaya ulaşan ilk 100 oyuncu özel ödüller kazanacak.

Sağlıklı sıralama işlem listesi

İşlemPuan miktarı
    Şifa kullanımı1
    Öldürülen enfeksiyon uşakları10
    Sağlıklı tamamlanan günlük görevler10
    Hastalık boss'u öldürme100
    Hastalıklı oyuncu öldürme15

Hastalıklı sıralama eylem listesi

İşlemPuan miktarı
    Başka oyuncuya hastalık bulaştırma5
    Hastalıklı tamamlanan günlük görevler100
    Sağlıklı oyuncu öldürme50

Yukarıdaki işlemleri yaparak puan kazanabilirsiniz.

Puan işlemesi olayına gelince , Anlık yazılmıyor olabilir. Oyundan çıkış yapıp tekrar giriş yapın ve kontrol edin. Eğer bir artış gözükmez ise , Lütfen Sunucu Resetine kadar ( Ertesi gün sabahına kadar ) bekleyin. Resetten sonra artış olmazsa tekrar konu açarak bizlere bildirin.

Eğer sorun genel ise , Merkeze bildiririz.

Keyifli Forumlar

3. atom1

atom1 User

tamam adminim

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Biz Admin değiliz , Moderatörüz. Aynı Şikayeti yaşayan başka arkadaşlar varsa yazabilirlerse sevinirim.

Sunucu Resetine veya oyundan çıkıp tekrar giriş yapmanıza , rağmen Puanlarda artış göremeyen arkadaşlar , Lütfen geri bildirim yapın.

Durum Genelse merkeze ileteceğiz.

Keyifli Forumlar

5. cıkış giriş yaptm sabahtr kesym kesym gelmiyo modum o kestklerm boşamı gtti gelckmi ??

6. atom1

atom1 User

aynen modum şimdi bende denedim adam kesiyorum gelmiyor oyundan giriş cıkış yaptım yine artma yok ?

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Acaba hangi haritalarda oyuncu kesiyorsunuz ?

Keyifli Forumlar

8. atom1

atom1 User

düşman haritalarında modum şimdiye kadar puan veriyordu bugün reset geldi ve puan vermemeye basladı

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Pvp Haritalarını bir deneyin ve geri dönüş yapın lütfen

Keyifli Forumlar

10. atom1

atom1 User

pvp haritalarında denedim geliyor ama pvp haritalarında adam zar zor buluyoruz

11. kaansakal

kaansakal User

Merhabalar,
    Bugün gelen bir güncelleme ile(İngiliz forumundan ulaşabilirsiniz ki bunu buzmavi admin yarın bu forumda da paylaşacaktır)düşük oyuncuları oyundan soğutmamak amacıyla x1 x2 x3 x4 haritalarında düşman kesmek puanı artırmayacaktır.Yani pvp ,x5 x6 x7 x8 haritalarında kesimleriniz sayılacaktır.

12. atom1

atom1 User

tamam kardeşim eyvallah

13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bende Kontrol ettim. Ana Şirket Haritalarında oyuncu keserseniz Puan alamıyorsunuz. Sadece PVP Haritaları ve Yeni Haritalardan puan gelmektedir.

Sayın Kaansakal ; Oyuncuların Link paylaşması forum içerisinden yada dışarısından ( Köprü Linki ' de dahil ) yasaktır. Ayrıca İmzanızda Gökmen SMOD ' un profil sayfasına ulaşan köprü link ' i mevcuttur. Kaldırınız

Keyifli Forumlar

14. TOROS41

TOROS41 User

Ya Arkadaş arıyorum arıyorum birtürlü bulamadım oyun içindeki tüm yaratıkları gösteren bir forum konusu varmı veya buları gösteren bir link.. çünki oyun içi yaratıkların dp, kalkan ve vuruşlarını öğrenmem gerek... çok acil lazım bana...

15. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Mevcut konu ile alakalı soru sormayacaksanız , Lütfen kendi konunuzu açarak soru sorunuz.

Şimdilik sorunuza cevap vereyim. Bahsettiğiniz konu Açıklamalar ve Sözlük Kısmında bulunmaktadır.

Köprü Linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz ; SSS NPC'ler ve Verdikleri Ödüller

Keyifli Forumlar

16. modum bu etkinlik ayın kaçında başlamıştı 25 de bitceğini bilyrmda ne zaman başladğıdA LAZIM ??

17. *Cihan*

*Cihan* User

Merhabalar,

Etkinlik 8 Mayıs tarihinde gece yarısı başladı.

Iyi Forumlar

18. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar PVP ve yeni haritalarda (x-5) kestiğiniz düşmanlar etkinlik puanına etki etmektedir.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.