parazit etkinliği puanlar yükselmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***SiLaHSoR*** tarafından 16 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu etkinlikde eski haritada günde 100-150 ye yakın gemi kesiyorum etkinlik puanım az bir şey yükseliyor sonra kımıldamıyor bile taaki yeni haritada kesime başlayıncaya kadar
    supporta yazdım pushingi önlemek için etkinlik taraması puan yazmıyormuş muşşş
    iyide çoğu gemi eski haritada kutu topluyo hem pushing le ne alakası var kim denk gelirse kesiyorum
    bu puanları nerde ve hangi har,tada yükselticezzzzzz acaba sadece yeni haritada mı puanlar yükseliyor

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Aynı oyuncuları sürekli keserseniz puan alamazsınız.

Her şeyden önce,Bazı oyuncuların haksız davranışları ile pushing yaparak sıralamada üstünlük elde etmeye çalışmasından dolayı toplum rahatsız gibi görünüyor,sorunun çözüleceğine bilgilendirmek istiyorum. Böylece şimdiki pushing sistemi Parazit Dalgası etkinliği sıralamasında geçerli olacaktır. Beşinci kesmenizden sonra aynı oyuncudan puan alamayacaksınız ve pushing yapan oyuncular hakkında banlamalar yapılacaktır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.