Parazit mail

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼, May 10, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bu supportda kim varsa kovun hepsini ya neredeyse 2 gün olacak mail geldi boş boş cevap veriyorlar sorunumu doğru düzgün çözmediler adam kodla alakalı link attı
    Yazdığı:
    "eVoucher kodlar hakkında bilgi için lütfen tıkla ve oku:

tr.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/hediye-kodlar-hakknda.9185/"

Verdiği linkide kontrol ettim mailden ödülümü alacak herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Hazır cevap işte sorun varsa detaylı bilgi vermesi gerekirdi bende ona göre düzeltirdim. Verdiği linki incelediğimde sıralanmış durumlarda mailin gelmeyeceği yazıyor fakat bana mail geldi ve kullandım ama ödüller hesaba aktarılmadı oynamadığım açık olan svlere baktım onlarada gelmemiş.
    Supportun görevini düzgün yapmadığı ve hazır cevap attığı için supportta çalışanların gerekli yerlere şikayet edilmesini rica ediyorum. Özellikle maili cevaplayan Alkilic isimli kişinin şikayet edilmesi gerekiyor.

Maildeki ödülleri nasıl alacağım hakkında bilgi verirseniz iyi olur support ilgilenmiyor. Görevi için cephane lazım olmasa umrumda bile değilde cephane pahalı.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Support , Günde binlerce mail ile ilgilenmektedir. Bazı konularda hazır cevap kullanmaları normaldir , Sonuçta onlarda insan.

Durumunuzu bir kez daha , Ayrıntılı bir şekilde açıklayarak bildiriniz.

Support ile ilgili şikayetlerinizi , Yine Support ' a yapınız.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.