Parazit Ödülleri Gelmedi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve atom1 tarafından 26 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. atom1

atom1 User

Adminim öncelikle kolay gelsin..

Bu parazit etkinliginin dün gece saat 1 de bitmesi lazımdı 25 mayıs gecesi ama 25 mayıs gecesi bitti hala etkinlik bitmedi ve sabah resetinde biter diye düşündüm düşündüğüm gibi olmadı ve haliyle ödüllerimize alamadık . Bir bilginiz varsa bu etkinlik ne zaman biticek ödüller ne zaman vericelcek konusunda cevap bekliyoruz...

cücücüm bunu beğendi.
  2. Bende ilk 5 deydin yerel sunucu saatine göre bu sabah resette bitmesi gerekiyordu bitmedi su an 7ye düştüm sıralamadan düşmeden etkinlik bitsin ve ödüllerimiz verilsin lütfen :)

3. bu etkinlikte zaten:''köprüyü geçerken at değiştirilmez'' atasözü yalanlandı.etkinlik başladıktan sonra sadece yeni haritalar ve pvpde imha edilen gemiler puan olacak dendi.oysaki eski haritalarda puanları millet çoktan topladı.şimdide süre dolmasına rağmen sıralamalar hala değişiyor.biraz adaletli olmaya davet ediyorum siz oyun kurucuları.

4. Bende kafkasın hemen arkasındayım onu geçmek üzereyim verin ödülünü adamın :)

5. cücücüm

cücücüm User

Arkadaş %100 haklı. Bu kadar ciddiyetsizlik, vurdum duymazlık olmaz, bu kadar keyfe keder hareket edilmez ki. Burada emek veriyoruz, para harcıyoruz. Müşteri olarak karşılığında bilgi istiyoruz.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar bizler burada forum görevlisiyiz ve bizler etkinlikleri düzenlemiyoruz. Bu konu hakkında üstlerimize dün gece şikayeti yazdık ve hala bir açıklama cevap bekliyoruz. Sonuçta bizlerde sizler gibi oyuncuyuz. Gerekli açıklamayı lütfen bekleyiniz.

İyi Forumlar

7. atom1

atom1 User

Tamam gökmen modum o zaman cevap gelirse buraya yazarsınız

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Genel olarak bilgilendirilme yapılacaktır. Hem forum hemde chat ekibi tarafından.

İyi Forumlar

9. cücücüm

cücücüm User

cahtte bugün sonuna kadr uzatıldığı söyleniyor doğrumudur?

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu konuda kesin bir bilgi yoktur. Lütfen takipte kalınız.

İyi Forumlar

11. o kdarmı düştünüzki adminler mesajınıza cevap vermedi yazık be bu etkinlikte hediye almayayım bu oyunu bırakırım 1.bucuk milyon uri gitti nerdeyse

12. etkinlik 12 saat uzatildi.. yanid TR saait ile 13:00 de bitti...

13. Merhaba,

Gerekli açıklamalar burada yapılmıştır. Lütfen inceleyiniz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.