PARS ADMİN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve уєηι●¢єяι_[45] tarafından 2 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar hadi Türkiye'mizi almanya fazla kaale almıyor,dark orbit ciğimizin Türk adminleri almanyaya sormadan kılını kıpırdatamıyor,Ben yüzde 30 luk indirimde veya vip te değilim öyle veyahut böyle bir şekilde bu gemi gelişir,Ben pars adminin 1500 yapın sizin için her şeyi yaparım demesine gülüyorum,Keşke o yayın 1500 olsaydıda daha çok eğlenseydik,Veremeyeceğiniz sözleri verip burda insanlarla dalga geçer gibi konuşup konu kitliyorsunuz,Ne oldu?Ağır mı geliyor söylenenler?Bot konusundada böyleydi sizde biliyordunuz bot ların her yerde olduğunu ama siz gemi kapatamıyacagınız için almanyadan haber bekliyordunuz,taramalar a bile gerek yoktu botların kapatılması için,Ne kadar konu açsak video atsakta her şey almanyanın elindeydi,En çok parayı ENAYİ gibi biz veriyoruzda almanya bir kod için sizi yalvartıyorsa bırakın oynamayın Adminler,Birde yayınde ??? haritaya atıyoruz diyosunuz atsanız ne yazar siz bile dayanamıyorsunuz,Türk bayrağı etkinligi dediniz kürt olan bazı agzıma alamayacagım kişi(!)ler gelip mahfetti nedir bu oyunun düzensizliği?

2. تأثير

تأثير User

İşin üzücü kısmı %25lik geliştirme indiriminden de yararlanamadım. Keşke geliştirmelerimi yapsaymışım o zaman.

3. biz bosuna yazıoruz burayada brz yazı yazıldıktan sonra gelip bi admin konuyu kilitlicek biz bosuna konustugumuzla kalıcaz bi anlamı olmuyor malesef söylediklerimizin

4. Merhaba ,

Oyundaki etkinlikleri planlayan ve ayrıca sosyal medya hesaplarını yöneten görevliler forumda görev yapanlardan farklı kişilerdir. Merkez ile görüşüp mü yapılıyor yoksa daha sonra mı konuşuluyor bilmiyorum. Haklı olabilirsiniz fakat bizlerin yapabileceği bir şey yok.

Şimdi büyük olasılıkla kızacaksınız fakat forumda şu anda yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.