PASKALYA ETKİNLİĞİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KİNG_SONER_FB tarafından 12 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. etkinlik hangi tarihler arası ve kutulardn hangi ödüller cıkyo acaba ??

2. Yerel sunucu saatiyle 3 Nisan 2015 gece yarısından 6 Nisan saat 23:59'a kadar devam edecek. Bitmiş olması gerek halen devammı ediyor Benim karşıma hiç çıkmadı

3. 3 nisanmı sen biraz bizi geriden takip ediyosun heralde dostum biz zaman olarak biraz sendn öndeyiz :))

4. Benim zamanı geriden takip ettiğim falan yok Bunu etkinlik kısmından aldım Admin tarafından paylaşılmış Artık bişi ima ettiysen bana değil admine ettin

Ayrıca yazıyı anlayamadıysan anlayacağın şekilde anlatayım Yumurtalar yukarıda yazılı tarihler arasında haritalarda bulunacaktı

5. Paskalya etkinliğini bilmemde *F*U*R*K*Λ*N*™ arkadaşımızın dediği günlerde yumurta çıktı. Yumurtada paskalyayla alakalı.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  6. bence paskalya ayrı onun kutuları farklı olyo rengarenk olyo

7. Yumurtayla alakalı başka gavur bayramı varmı :D

8. [​IMG]
    Bundan bahsetmiyormusun??

9. bende paskalya etkinliği bitti diye biliyorum...

10. Türkiye 3 te marstaki USTA ENES senmisin?

11. evet

12. Demaner de birbirimizi yemiştik belki hatırlarsın ismi vermiycem :D

13. Paskalya geçti konu kilit.

14. asık suratlı çingene ? :)

15. Kaç hafta geçti hala hatırlıyor adam :D valla demanerde senle savaşmaktan bıktım Hep beni sen kesiyodun ama bende seni kesiyodum Senle birlikte 3 kişi daha vardı Bi tanesi chatten laf atı bende sinirlenip küfür etmiştim ama ona değil yanlışıkla özelden sana yazmıştım heralde :D

Demaner bitiyodu demaner in kutusuna yatıyoduk bi bakıyodum USTA ENES patlattı yazıyoo

16. nickleri unutmam isim hafızam iyidir, ama o dediğin yazıları hatırlamıyorum tam olarak. ha bu arada demanerdede bi senle kapışıyordum bide eic li birisiyle. diğerleriyle aram gayet iyiydi :D

17. Demanerin kutusunu alabildinmi Neler toplayabildin??

18. öyle değerli bişey almadımda seninle savaşmaktan kaç tane kutu kaç tane demanerden mahrum kaldım bilemezsin en az 3-4 tane :D

19. Bide bana sor :D kutunun üstüne çıkıp 5.4.3.2 ye kadar getirip sana kesilmek Tarif etmesi zor :D

20. ahahahaha iyi bir anı oldu bize neyse kolay gelsin tekrar görüşmek üzere :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.