Geri bildirim Patladıktan Sonra Çok Geç Doğuyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DraydiBoy tarafından 5 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DraydiBoy

DraydiBoy User

Merhabalar, oyunda patladıktan sonra çok geç doğuyorum(sırf bu yüzden 2 hadesim yok oldu değişik bir bug oldu galba. Hakbuki can hakkım da vardı) yada hiç doğmuyorum. Oyun ekranını kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum var mıdır bunun bir çözümü ? Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

**Büyük*KorKu** bunu beğendi.
  2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler konusunu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

4. aynı sorunu klanımda ki gemide yaşıyor. hangarı acayip yavaş ve oyunda donma yapıyor sadece o gemi vede patladıktan sonra doğmuyor kesinlikle f5 atman lazım beklemen lazım seri doğamazsın. ben doğarken gruptan düşmeden doğuyorum o gruptan düşüyor biz savaşı bitiriyoruz ondan sonra doğuyor resmen. geminin hangarı çok dolu ve oyun bunu kaldıracak kapasitede değil sanırım madem kaldıramayacak neden alınıyor bu kadar malzeme sorarım size

DraydiBoy bunu beğendi.
  5. DraydiBoy

DraydiBoy User

yemin ediyorum benim sorunumu tanımlamış :D

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Hangardaki yoğunluk da bu duruma sebep olabilir tabi ki, malzemelerinizi satmaya ya da diğer hangarlara dağıtmaya çalışın.

İyi forumlar.

7. diroit tasarımları satılmıyor, pet tasarımı satılmıyor üstelik satmaya kalksakta 3 günümüzü alır onları satmak aşırı derecede fazla. satılmaya izin verilse bile toplu satma işlemi yapılmalı öyle tek tek satmakla olacak iş değil. ayrıca uzun zaman önce boş hangarlara dağıttı fakat değişen hiçbirşey olmadı aynı tas aynı hamam. şuana kadar sadece lf3 leri satabildi onada 2 yıl önce başladı satmaya. şaka gibi satılmıyor girilmiyor işlem yapılmıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.