Patladıktan sonra Düşman gözükmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►►►PЯØFЄŠŠIØИÂĿ◄◄◄ tarafından 28 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sa pvp de bana dost bir gemi saldırıyor ve patlattıktan sonra patlama ekranında düşman gözüküyor. Profiline bakıncada benimle aynı şirket gözüküyor sorduğum zamanda eksi yememiş bunun sebebi nedir ?

2. smoonrise

smoonrise User

İhtimalleri sıralayım sana eksi yememiş olması için ; ilk olarak klanlıysan savaş açmış ise , yanlışlıkla ona roket atmış veya lazer sıkmış isen , petin ona saldırmış ise , -şerefe düşmüşsen , ilk o sıkmış olsada savaş sırasında bir süre uzaklaşıp sonra ilk saldırıyı sana yaptırmış olabilir .

Benim bildiğim bunlar haricinde seni yok etti ise - şeref cezası alır , belkide - şeref aldı ama yalan söyleyip almadım dedi .

3. dediklerin hiçbiri :) direk geliyor kamuf bozup kesiyor keserken ismi mavi benim şirketten ama patlattıktan sonra nick kırmızı oluyor :)

4. Mineral

Mineral User

O uzaydan gelmiş olabilir

5. smoonrise

smoonrise User

Patladıktan sonra arka planda nick yazısı kırmızı gözükür yani patladığında kalan görüntüde kırımızı gözükür normal bir durum , yazdıklarım dışında seni kendi şirketin yok ederse - Şeref alır benim bildiklerim dışında birşey varsa bilemem ama pek sanmıyorum muhtemelen - şeref alıyor ve seni kızdırmak için almıyorum diyor . Bu arada kendi şirketinde olsa üst üste kısa sürede ve fazla sayıda kesilme Pushing olursun dikkat et hem senin hem onun hesabı ceza alır . Belki bir ihtimal şuan aktif olan etkinlikten dolayı puan kasarken kendi şirketinide ihma edilmesini serbest bırakmış olabilirler malum kurallar kaideleri istedikleri gibi kendilerine göre değiştiren bir oyun yönetimi var etkinlikten sebeb - şeref almıyor olabilir kendi şirketinden puan kasabilsinler oyuncular diye , bir arkadaşından rica edip deneyebilirsin kendi şirketinden .

Son düzenlenen: 28 Nisan 2021
  6. [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    adam aslında vru bana dalarken vru gözüküyor patlattıktan sonra düşman. bende vru yum :)

7. titans___

titans___ User

ben bu sky lab da verimlilik de robot alınyor bunların faydası oluyor mu bilen var mı bazen kesen bende görünüyor bazen görünmüyor birde ema atmadan gemi 2 defa vurmayı bırakmıştı daha da olmadı da neden oluyor ?Boşa uğraşıyoruz açıkcası.

8. -333-

-333- User

bu istemciyle alakalı bir sorun istemciyleyle oynamaya başlayalı ben oyuna ilk bağlandığımda yada oynarken f5 attığım ilk görüntü geldiği anda kendimi bile kırmızı görüyoruz zaman zaman hangardayım f5 attım kendi nickimi kırmızı görüyorum.

9. kAnUNi

kAnUNi User

valla reis aynı mevzu benim başımada geldi bende bi anlam veremedim

10. USTA[CEZA]

USTA[CEZA] User

Daha önce bende bunu sordum şu anlama geliyormuş sana ilk sıktıktan sonra senin için düşman konumuna geçiyor ve ona saldırmak senin için serbest işaretiymiş bu tabi çok hızlı kestikleri için genelde patlamayla eşzamanlı oluyor bu ismin kırmızı olması..

11. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Bu durum biraz tuhaf olmakla birlikte bazen oyun içi istemciden kaynaklı olarak bu tarz sorunlar meydana gelebilmektedir.
    Sizden ricam oyuncunun pilot profili ile birlikte destek ekibimize şikayet etmeniz ve bildirmeniz olacaktır.
    Ekibimiz gerekli incelemeyi sağlayıp , eğer oyuncu hesabında farklı bir durum görürse ilgili işlemi yapacaktır.

İyi oyunlar dilerim.