Öneri Patlayan irisler hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve jrazfak11 tarafından 6 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jrazfak11

jrazfak11 User

Arkadaşlar dikkatimden kaçmış ve irisler patlamış şimdi bu oyunu oynayan arkadaşlara sordum supporta yaz 1 kereligine mahsus iade yapılır dediler ve support yazdım ama şöyle bi sıkıntı var ben email şifremi bilmiyorum bu nasıl olucak şimdi iade edilse bile kaç gün içinde gelir yardımcı olursanız sevinirim

2. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Buradan support ile iletişme geçerek irisler hakkında görüşebilirsiniz.Mail şifreniz ile ilgili olarak bizim yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor malesef . Support size olumlu veya olumsuz bir dönüş sağlayacaktır. Mail şifrenizi bulmaya çalışın bulamaz iseniz supporta mesaj attıktan sonra 4 5 gün beklemenizi tavsiye ederim. Bu zaman diliminde diroit almayınız.

İyi forumlar.

3. jrazfak11

jrazfak11 User

Mailden takip edemicem şifreyi bilmedigim için ama iadesi kesin olucakmı daha önceden hiç iade istemedim ayrıca 4-5 gün içerisindemi gelir yoksa 1-2 gün içerisindemi

4. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında size net bir şey söyleyemem. Bildiğim kadarıyla 48 saat içersinde bir dönüş sağlanıyor. Fakat siz mail şifrenizi bilmediğiniz için bir kaç gün fazla beklemekte fayda var diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

5. kardeşim bizim her ay başımıza geliyo birbuçuk gün içinde geri alırsın 3 ayda 1 kere geri alma hakkın var eğer 3 gün içinde geri verilmezse bidaha yaz

6. jrazfak11

jrazfak11 User

Teşekkür ettim

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen yanlış bilgi vermeyiniz, her suncudaki hesap için sadece 1 kez geri iade hakkı vardır. Lütfen unutmayınız ki bu iadeler ile iyi niyet göstergesi olarak 8 İris, 1 Apis ve 1 Zeus droidi iade edilmektedir.

İyi forumlar.

8. uLaS[AmeD]

uLaS[AmeD] User

yılda birmi yoksa oyun boyunca bir keremi ???

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Droitleriniz oyun süresince sadece 1 kez geri iadesi yapılmakatadır. Bu durum değişirse sizleri bilgilendiririz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.