Patlayan Mayın Argesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BÜYÜLÜ*REDBULL*ENCİN tarafından 16 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar argemi sıfırladım da mayın argesi yapmak istiyorum bir yandan. Şimdi bi arge mayının üzerinde kırmızı efekt veriyor bi arge de de kırmızı efekt yok ama mayın ekranı sallıyor ben şimdi o sallanma efektinin olduğu arge hangisi onu öğrenmek istiyorum mayın argesinde hangisinin nasıl bi etkisi var bilen ve doğru olan kişiler cevap verirse çok sevinirim

2. evet nasıl oluyo o ben de merak ediyorum

3. Ozy1

Ozy1 User

patlayıcı uzmanı full olduğu zaman galiba ekran sallanıyordu. mayıncı full olduğunda sadece yüksek hasar verir efekt yoktur. ama sana tavsiyem boşver efekti patlayıcı uzmanına boşa arge verme %50 mayın hasarını mayıncı argesini fulle bide mızrak aldınmı 2 mayında adamın işi biter :D

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

1.Bölümde bulunan Mayıncı I (2/2 ARGE) yeteneği ile 3.Bölümde bulunan Mayıncı II (3/3 ARGE) yeteneğine toplamda 5 Arge Puanı verdiğinizde oluşan bir efekt. Kısaca Patlayıcı Uzmanı bölümünü tamamlamanız durumunda Kırmızı yanıp sönen mayınlar atarsınız, Mayıncı bölümlerini tamamlamanız durumunda belirtmiş olduğunuz efekti kazanırsınız.

İyi Forumlar.