Pay To Go? (Acil Yardım)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »«●DДЯŁД●»« tarafından 25 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar benim ödeme sayfam usd doları şeklinde ikametgah istediler ama daha veremedim neyse bugün indirim var lgfde benimde indirim çekmem lazım ama telefon ile ödeme seçenği gözükmüyor neden?

2. usd para birmnde gozkmez benmde basma geldi geçen duzelltrdm ikametgahı al muhtrlktan yada nufs mudrlgnden resmini yolla yada faksla yolla duzeltrler

3. Merhaba ,

Ödeme sayfasında TL olarak gözükmüyorsa PayToGo seçeneği gözükmeyebilir. En kısa zamanda ödeme sayfanızdaki gerekli düzenlemeyi yaptırınız.

İyi forumlar.

4. RAZOR666

RAZOR666 User

Sayın yöneticiler ve arkadaşlar benim hesapta da tl değil de usd doları şeklinde gözüküyor uri satın alma. Kimlik bilgilerimi istediler güvenmediğimden yollamadım. Başka yolu yok mu ?

5. Merhabalar;

Başka yolu yok malesef yaptığınız alış veriş resmidir ve ödemede sorun yaşıyorsanız supporttun istediği belgeleri göndermelisinizki sizin ödeme sorununuzu düzeltsinler.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.