Pay To Wın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve тнєℓαѕтѕαмuяαι tarafından 13 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese merhabalar biraz eleştirerek hönkürmek istiyorum Bigpoint adı altında toplanan çoluk çoçuğun gencin aile babalarının paralarını nasıl sömürürüz diye düşünen şirkete.
    Bundan 4 sene kadar evvel oyuna ilk getirilen kırmızı ve mavi kutu muhabbetinde
    Selamlar uzay pilotu gemini beraber çok güçlü yapabiliriz AMA ÖNCE sökül bakalım cebindekileri
    temalı saçma ve aç gözlü mesajın ardından oyunu bırakmıştım. Gittim üniversitemi kazandım okuyordum ki geçtiğimiz günlerde oyun aklıma geldi bir gireyim bakayım dedim. Belki yıllarımı verdiğim bu oyun kendini biraz olsun düzeltebilmiştir, piyasa zaten "pay to win" doluyken Darkorbit artık eskisi gibi değildir, diye düşündüm.
    İçime kaçan Polyanna'yı oyunun ana ekranından fark ettim daha:
    MMO BÜLTEN
    BİZE PARA VEREREK BİR ADIM ÖNE GEÇMEK İSTER MİSİN?
    HEMEN URİDİUM SATIN AL VE BU HAFTA ...'DAN YARARLAN
    URİDİUM ALIN
    OYUNCUMUZ AZALDI LÜTFEN BİZE PARA VERİN

Görmezden gelmeye çalışıp oyuna girdim. Bilenler bilir eskiden full havoc ve 15 lf4lü bir gemi gayet ideal ne tek yiyen ne tek atan seprom çekince çoçuklar gibi şen olan bir gemi sayılırdı.
    Geçen onca süreçten sonra geminin güçsüz kalmasını anlarım bundan doğalı olamaz tabi ki ancak oyun içi yeniliklere baktığımda eskiden dükkanda 2-3 kadar olan PAYMENT butonun dükkanın yarısını kapladığını ve beraberinde getirdiği kanser eden gereçlerin gemimin neredeyse tek yemesine yol açtığını gördüm.
    Eskiden bunu arkadaşlarıma söylerdim ve şimdi bağıra bağıra foruma da yazmak istiyorum
    BİGPOİNT oyunun ve oyuncunun yanında olan bir firma değil
    TEK DERTLERİ kendi aralarındaki rekabetten dolayı şirkete ödeme yapıp yeni Iphone görmüş telefon delisi insanlar gibi en son çıkanı hemen alan oyuncu kitlesini oyuna bağlı tutmak.

Sizlere tek bir tavsiyem var dostlar,
    Anne babanızın cüzdanından para kaçırıp oyuna yatırdıysanız veya bunu düşündüyseniz,
    Yine anne babanızın size okuyasınız diye gönderdiği parayı oyuna bir kez olsun verdiyseniz,
    Ya da en kötüsü tırnaklarınızla kazıyıp kazandığınız parayı bu aç akbabalara kaptırdıysanız acımayın bu forumu da oyunu da kapatın bir daha girmeyin.
    Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim ha buraya kadar okuyup üstüne düşüncelerinizde değişim sağlayabilmişsem ikinci kez teşekkür ederim.. SAĞLICAKLA KALIN :)

WolfWar bunu beğendi.
  2. HΕLYUM

HΕLYUM Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği konu başlıkları büyük harfle yazılmamaktadır. Gerekli düzenlemeyi yapmış bulunmaktayım.

İyi Forumlar... :)

3. WolfWar

WolfWar User

Adam yazdığı her kelimede haklı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.