Payment Berserker

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Damonte1800 tarafından 24 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyun içi haber kısmında orcus reterus ve berserker gemisinin paymente geldiğini gördüm ama berserker gemisi gelmemiş sebebi nedir ne zaman gelicek

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirli aralıklar ile gelmesi her seferinde kesin olarak geleceği anlamına gelmemektedir. İlerleyen günlerde tekrardan ekleneceğini düşünüyorum. İçerik eklentilerine Merkez Ekip karar vermektedir.

İyi Forumlar.

3. N/A . Hadi Türkiye içi neyse de adamlar kendi eurosuyla tl fiyatı satın aldı haliyle baya öne geçtiler 300 euro luk 1 milyon uri yi 300 tl ye aldılar gemilerden bahsetmiyorum bile..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ocak 2021
  4. honda48

honda48 User

berserker kaç tl ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ocak 2021
  5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyuncuları buga yönlendirmeyiniz. Uyarı cezası uygulanmıştır.
    Fiyatları Merkez Ekip belirlemektedir. 30TL olarak satışa sunulduğu da oluyor.

İyi Forumlar.

6. Thanatos yanlıs hatırlamıyorsam 1 aralıkta açıldı küresel ve payment türedi yani 2 ay oldu ceza alan yok diyorum bu eger oyun açığıysa neden kimse ceza almıyor o zmn gelmişsin bide beni uyarıyorsun ban atıyorsun hayırdır ?

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyun açığına yönelik teşvik yasaktır. Cezai işlemleri Merkez Ekip yürütmektedir. Hesapları inceledik envanter silinmesi talebi üzerine raporladık. Bu işlem yetkisi Unity ile Ülke Takımlarına verildiğinde işlemler hakkında bizleri yargılayabilirsiniz. Ancak "şimdilik" böyle bir durum mümkün değildir. Hatalı işlem yaptığımı belirtiyorsanız Support Takımına hakkımda inceleme talebinde bulunabilirsiniz.

İyi Forumlar.