payment COK PAHLI

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve metinbey tarafından 13 Nisan 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. metinbey

metinbey User

dükan daki mazemeler cok mahlı cep yakıyor bu konu yla bir orta yol bulun masın talep ediyorum hem alan kişi cok zor durum da kalıyor fiyatlarda indirim yapılmasın talep ediyorum

2. metinbey

metinbey User

bir anda yapılan zamlar belimiz büküyor lütfen fiyatlarda iyleştirme talep ediyorum

3. Splinter_

Splinter_ User

Bir anda yapılmadı, yüksek enflasyona rağmen uzun süre market fiyatı aynıydı. Bir anda 3 misli yükselmesinin sebebi evvelinde zam yapılmamış olmasıdır. Bence daha fazla zam gelmesin diye dua etmeye başlayın. Bu ekonomi, bu enflasyonla tekrar zam alacak şüphen olmasın.

4. metinbey

metinbey User

o zaman oyunu oynamamızın bir anlamı kalmaz cünkü destek vip katlayıcı bun lar olmadan bu oyun oynamamızın bir anlamı kalmıyor

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Aslında kur farkından dolayı öyle oluyor. Yani VIP için 5 dolar dese şu anda 32 TL filan yani 160 TL yapıyor. Bizim TL değerli olsa durum daha farklı olurdu. Ülkelere ve kur farkına göre hesap yapılmıyor bildiğim kadarıyla. Dolar zamanında yüksek değildi o yüzden VIP yüksek gelmiyordu. Kısacası fiyat düşmesi zor bir ihtimal maalesef.