Payment Hk Soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 10 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim XL katlayıcı paketim var.Bu paketin altında "İptal edilmediği takdirde belirtilen günde otomatik olarak uzatılacaktır." yazıyor.

İptal etmediğim zaman ne olacak bilgisi olan yazarsa sevinirim.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kesin olarak bir bilgiye sahip değilim fakat abonelik iptal edilmediğinde ve paket bittiğinde hesabınızdan ödediğiniz miktar çekilecektir sanırım buda hesap borçlanması gibi bir sorun teşkil edebilir konuyu yeni başlayanlar kısmına taşıyorum abonelik iptali yapmayan ve aboneliği devam eden üyelerimiz size açıklama yapacaktır.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  3. Ancasin

Ancasin User

Katlayıcı 1 kere aldım. Paket bittikten sonra avantaj kutularından kazandıklarım normal haline döndü, doğal olarak hesap borçlanma gibi birşey de söz konusu olamaz şu durumda. Yani o gün geldiğinde paketin bitmiş olur, istersen istediğin zaman tekrar alabilirsin veya almazsın. Vip'de de aynısı geçerli.

4. Merhaba ,

Konuyla ilgili support'a mesaj yollayabilirsiniz fakat bildiğim kadarı ile uzamıyor. Sanırım standart olarak paketlerde bu şekilde bir yazı var.

İyi forumlar.

5. Bende Nefes mod gibi düşünmüştüm bu yüzden kesin cevap için support yazdım.

Genellikle sorumu sorduğumda hemen cevap geliyordu ama 2 gün oldu cevap gelmedi galiba düşünüyorlar kendileri de :D

Eğer merak eden varsa bu sorunun cevabını support cevap gelince paylaşırım sizlerle.Merak eden yoksa modlarımız konuyu kilitleyebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.