payment ile aldığım 3 tane asmodeus lazeri envanterdan gitmiş

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve byalparslan07 tarafından 19 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. uzun süredir oyuna girmiyordum bir girdim görev yaparım 1 tane daha olur diye bakınca sonradan farkettim 4 tane olması gereken lazerden sadece 1 tane var mail gönderdiğim e posta üzerine kayıtlı hesabımdan ticket attım bu mail görünmüyor dediler

2. Erlik

Erlik Forum Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Öncelikle envanter kısmından silahları filtreleyerek baktınız mı acaba? Çünkü farklı bir geminizde takılı kalmış olabilir. Buna rağmen gözükmüyorsa yanlışlıkla satmış olabilir misiniz?

Silahlarda gözükmüyor ve yanlışlıkla satmadığınıza eminseniz ödeme dekontunuz ve hesap İD numaranızla beraber destek ekibimize başvurmanız gerekmektedir.

İyi forumlar.

3. oyunun heryeri sorunlu envanterde olan ama gemiye takmaya gelinde gözükmeyen 2 pro lazer 1hiper 1 magma 2 normal lf4 2 kalkan 4 havoc 1 cerberusum var havoclar ekipmana düşüyo takıyorum gemide gözükmüyor prolar ve diğerleri hiç gözükmüyor sadace leonovda göeünüyor takılabilip çıkarılabiliyorlar diğer hangarlarda hiç görünmüyorlar milyon kere konfi sildim yine yok yine yok.alışman lazım bunlar darkta normal şeyler.