Payment ile Pet Almak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sametonur1905 tarafından 21 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar oyuna yeni başladım, goliathlı ekstralı 35 liralık paketi aldım. Bunun dışında 4 Flax 1 iris'im var şuan için. 20 civarı lf3 15 sgen bo2 vs.vs..

Bu koşullar altında bu paketi satın almak mantıklı mı sizce yoksa 3x gününde uri alıp indirimle beraber mi almalıyım. Pet paketinde ekstra bişeyler daha veriyor ama 1. seviye.

Sizce almalı mıyım paketi, kutu toplatmak istiyorum pete.

2. Mantikli olabilir.Sanirsam Pette 5 seviye olarak geliyordu.
    Pete kutu toplatmak icin;
    -Peti en yuksek Tp veren gorevlerle 8 level yapin.
    -Otomatik toplayici 3. seviye alin.
    -Ardindan petin de karli toplamasi icin 3 tane 3. seviye Radar alin.
    Bu sekilde birde katlayici alirsaniz cok karli bi sekilde kutu toplarsiniz.

sametonur1905 bunu beğendi.
  3. Şuan kendim 10. seviyeyim, x3 ve x4 haritalarında petlerin kalabalıklığı yüzünden hiç bir şekilde adım atamıyorum. Ayrıca hesapta uridiumda yok, yüklemek için x3 gününü bekliyorum. Durum böyle olduğunda bahsettiğin 3. seviye modülleri sanırım alamayacağım. Ama belki katlayıcı alabilirim, içinde ki mevcut modüller ile karlı bir toplama yapamaz mıyım şuan idareten.

4. Pete seviye kasmakta zorlanırım diyorsan alabilirsiniz. Modüller 1. seviye olduğu için hiç bir işe yaramaz 3. seviye protokolsüz idare edebilir. 3. seviye içinde petinizin 8. seviye olmalı.

5. Arkadasin dedigi gibi 3 seviye protokolsuz olur fakat 3 seviye olmayan modulle imkansiz karli toplamasi

6. Peki bir soru daha, pet yakıtı ne sıklıkta tüketiliyor, bittiği zaman nasıl alabiliyoruz ve bir de patladığı zaman bir tamir ücreti vs. gibi bir durum söz konusu mu ?(Başka oyuncu patlattığında)

7. kesinlikle almayın o paketi onun yerine x3de 2 tane 15.000 uri 18 lira 1 haftalık indirim paketi alın 3.5 liraya toplam 21.5 liraya peti alırsınız zaten şuanda kutulardan 1. seviye modüller çıkıyor onları almanıza gerek yok peti en kısa zamanda 8. seviye yaparak 3. seviye modülleri alırsınız iş biter.

8. Pet patlarsa seviyesine göre uri ödersin fakat vipin varsa tamir bedava olur.

Pete koyduğun modül protokol ve petin sviyesine göre dakikalık yakıt harcar, peti her harcamanızda bu söylediklerime görede yakıt harcar bu yüzden sürekli aç kapa yapmamanızı tavsiye ederim.

Yakıtı ise dükkanda uri ile alabilirsiniz.

9. Pet yakiti 1 seviye ise x uretitosa 15 seviye petiniz varsa 3x gibi bisey uretiyor.8 levelde peti birakirsaniz 2x uretiyor .Bu x ler yaklasik bi orandir.Bu yuzden en mantiklisi 8 levelden sonra PET kasmamak .
    Yani leevlele gore yakit tuketimi artiyor.Ayrica icindeki moduuller ve protokollerde yakit tuketimini arttiriyor.Bu yuzden sadece kutu toplamak icin ayri bir konfi dizmeni en iyis olacaktir.
    Pet yakiti indirimsiz 50.000 tanesi 12.500 uriidumdur.Yani 1 yakit 0.25 uridiumdur.
    Petin bu yakii tuketmesi degisebiliyor.1 saatte benim pet 10 level iken 3000 yakit harciyordu.Fakat 1 level bir pet saatte 1000 yakit bile harcayabilirken 15 level bir pet 5000 yakit bile harcayabilir
    Pet patlatildiginda tamir uriduum iledir.Levele gore farklilik gosterir.1 level pet tamir ucretsizken 15 level peti tamir etmek 360 uridium,8 level peti tamir etmek ise 90 uridiumdur.Vip paketi slirsaniz peti bedavaya tamir edersiniz.
    NOT;Pet kamikaze atinca da patlar ve tekrar acmaniz gerekir.Acmak da tamir etmektir ve uridiumludur.Bu yuzden VIP paketi almanizi oneririm.
    VIP paketi ayroyetren
    Roketleri iki kat hilzi atmayi
    Protalda ve oldugun yerde dogmayi ucretsiz hale getirmeyi
    %5 indirim
    Tamir robotlarinin 2 kat hizli calismasini sagglar.

10. Vip yoksa seviyeye göre tamir ücreti;

Dakikalık harcanan yakıt miktarının hesaplanması (Peti her açmanızda da yakıt harcar)
    "1 + ([ P.E.T. ' inizin Seviyesi ] * 2 ) + ([ Yerleştirilen Protokol Sayısı ] * 2 ) + ([ Yerleştirilen Modül sayısı ] * 4 )"

Örneğin; 8. seviye pet, 2 modül ve 6 protokol olsun.
    1+(8*2)+(6*2)+(2*4)= 37 birim/dakika

Yakıtı satın almak için;

11. Bir de arkadaşlar bende modül ve protokellerin sadece seviye 1i satın alınabilir görünüyor. Bu benim levelimden dolayı mı ya da pete sahip olmadığımdan dolayı mı böyle ?

12. petin leveliyle ilgili

13. Öncelikle pete sahip olmanız gerek sonrasında petin seviyesine göre 4. seviyede 2.seviye modül ve 8. seviyede 3. seviye modüller açılır.

sametonur1905 ve ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
  14. Hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar, anladığım kadarıyla bu paket pek karlı değil. Almayı düşünmüyorum. Bayramda çok yüksek olasılıkla 3x olacaktır, o zaman yüklü miktarda uridium çekip bu pet işini daha makul bir şekilde halledebilirim diye düşünüyorum.

15. Bayramda fazladan hediye de gelir diye tahmin ediyorum para biriktirimeye basla derim :)

16. Eğer kutu toplayabilirsen pet çıkma olasılığı var.

17. Oyuna yatıracağım para hazır olmasına hazır da, eksik o kadar fazla ki milyonlarca uridium gerekli. Bir tarafım bu kadar eksiği nasıl tamamlarım buna para mı yetişir diyor diğer tarafım başla bi ucundan devamı gelir diyor kararsızım :D

Topluyorum şuanda x2 haritamda, bir de x2 de bir kapı çıktı bu bahsedilen pet kapısı mıdır ve 1. mesajda bahsettiğim ekipman ile geçebilmem mümkün müdür ?

18. Lf3 falan yapmissin baya devam et bari :)

19. Spaceball denen etkinlik var onun için x-2 haritalarında 4-4e atlayacak portal bulunur. Sizin seviyeniz yetiyorsa 4-4 haritasına gidebilirsiniz. 4-4 haritası normal harita gibidir x-2deki sadece kısa atlayış gibi bir şey :)

20. Özel bişey yapmadım 35 liralık paketten gelenler bir de başlangıçtaki görevlerden gelenlerle böyle oldu, 2008-2009 yıllarında ben oynarken bu ekipmana ulaşmak için aylarca oynardık, mp1lerle aylarca kredi kasıp yavaş yavaş lf3leri fullediğim, vega ile kastığım, goliathın kral olduğu tek tasarımın Almanyadan cd ile alınan Turuncu tasarım olduğu günleri özledim. Şimdi yok pet yok onlarca tasarım yok havoc hercule apis zeus bilmemne yenilik yapayım demişler eyvallah ama bu kadar yabancılaştırılmaz bir oyun ya. İlk defa görüyor gibiyim :D

Teşekkürler. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.