payment sistemi hakkinda sorun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UstadFelix[TR] tarafından 4 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, ben kisa bir sure once amerikaya geldim. Oyundaki payment sistemim Turkiye oldugundan, buranin odeme seceneklerini kullanamiyorum. Bunun degismesi hakkinda supporta ticket attim, ve muhtarliktan ikametgah al dediler. Amerikada muhtar bulmamin zor olabileceginden bahsettim arkadaslara, herhangi bir kaniti attiklari mail uzerinden atmami istediler. Valla kimlik pasaport Amerikan vizem adresim ne varsa attim :) Attigim mesajlar otomatik reddedildi, tekrar ticket attigimda da cevap alamadim. Almam gerekenler var, ve sorunun kisa surede duzelmesini istiyorum. Bu odeme sistemini degistirmenin herhangi baska bir yolu varmidir ? Yardimci olursaniz sevinirim..

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Forum kuralları gereği büyük harf ile başlık atmak yasaktır. Lütfen dikkat edin ve konu başlığınızı düzenleyiniz.

Cevap alamama gibi bir durum olacağını sanmıyorum.

Mailinizin spam bölümünü kontrol ediniz. Bazen spam bölümüne düşüyor mailler.

Bu konuda görüşebileceğiniz tek adres supporttur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.