Paypal alışveriş sorunu(Önemli)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CAPTAN*41 tarafından 1 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CAPTAN*41

CAPTAN*41 User

Merhaba adminim ben paypal da uri veya vip üyelik kısaca alışveriş yapınca paypal hesabında yeterli bakiye olmasına rağmen paypala ekli olan kredi kartından cekiyor.Bunun başka yolu yokmu direk olarak paypal bakiyemden çekmesini istiyorum hesabimdada yeterli bakiye olmasına rağmen kredi kartından çekiyor buna bir çözüm bulur musunuz şimdiden teşekkürler

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Ödeme Yöntemleri - Değiştir.
    veya hesabınıza girip ödeme seçeneklerinden birincil ödemeyi paypal balansı yapın

İyi Forumlar

CAPTAN*41 bunu beğendi.
  3. CAPTAN*41

CAPTAN*41 User

Hocam paypal balansi yapıyorum zaten.ve ben başka alışveriş sitelerinde alışveriş yaptığında paypal bakiyemden alıyor fakat darkorbitte direk kredi kartından çekiyor.Bir arkadaşıma sordum dediki bazı siteler yurtdışından ödeme aldigi için irek kredi kartından ceker ama ben inanmadim var mi öyle birşey yoksa benle ilgili bir sorunmudur

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Sadece kredi kartı kabul ediyor demektir.

İyi Forumlar

5. CAPTAN*41

CAPTAN*41 User

O zaman neden paypalile ödeme koyuyorsunuz zaten kredi kartından çekiyorsa kredi kartı ile ödeme açık kalsın paypal kapayin boşuna koymussunuz

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu konudaki şikayetiniz paypal yönetimize yapmanız gerekmektedir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.