Paypal kart İnnal kart

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GEMİDE•SOPA•VAR tarafından 18 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ben darorbot icin kart alıcam hangisi uri katlayıcı felan cekmede iyi olur veya isimi gorur

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Paypal'a kredi kartı bilgilerinizi yerleştirerek her alış verişinizde finansal bilgilerinizi korumanızı sağlar. Yani güvenli alışveriş için vardır.

İninal kart için içine bakiye yüklemeniz gerekiyor. İçinde bakiye olmazsa alış veriş yapamazsınız. Bakiyeyi ödeme noktalarından yada EFT, HAVALE, KREDİ KARTI ile bakiye yükleye bilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bence ininal kart al.Onunla kredi kartı bölümünden alışveriş yapabilirsin ama paypal nakit ile sadece paypal kısmından alışveriş yapabiliyorsun ve paypal senden alışveriş miktarına göre komisyon alıyor.Örneğin 3.50 tl lik bir indirim paketi paypal ile 3.60 ya da 3.60 küsür bir fiyata geliyor.Sırf aradaki 10-15 kuruş için alışveriş yapamamıştım.Bu arada bende paypal nakit var.

4. Atm lerden felan yukleye bilirim siz hangisini oneriyorsunuz

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

İninal daha avantajlı gözüküyor bana.

İyi Forumlar.

6. şansıma innal kalmamış paypal aldım bi dahakine de innal alayım konuyu kitleye bilirsiniz modum

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.