paypal kart

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GEMİDE•SOPA•VAR tarafından 18 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba
    ben bu gün paypal kart aldım ama ne yapıcam ne edicem bilmiyorum bilen bi arkadaş yardımcı ola bilir mi

2. Merhabalar,

Alışveriş bölümünde pay pal seçeneğini tercih ettiğinizde size yönlendirme yapılıyor. Pay pal hesabı ve şifresi oluşturuyorsunuz.

İyi forumlar

3. kartı aktifleştirmek lazımmış onu yapamadım bi de kartın üstünde +15 yaş sitede hesap açmada +18 yazıyor kafam karıştı bilen biri varsa yardımcı olursa güzel olur

4. Merhaba ,

Paypal konusunda net bilgim yok fakat Burayı incelerseniz yardımı olabilir.

İyi forumlar.

5. adminim eki ben bu kartı götürüp geri versem geri alırlar mı ya da innal kart verirler mi bunun yerine paketi gitti ama fişi felan hepsi duruyor

6. Merhaba ,

Açıkçası bu tür konularda net bilgim yok yani genel olarak ya telefon ile ya da e-pin ile alıyorum.

İyi forumlar.

7. bu kart konusunda çok cahilim adminim :D en kıs asürede bu cahilliğimi bitirmem lazım

8. Merhaba ,

Maalesef aynı durumdayım çünkü daha pratik olduğunu düşündüğüm için e-pin kullanıyorum bazen küçük şeylerde mobil ödemeyi kullanıyorum. :)

İyi forumlar.

9. :D ben e-pinde de cahilim adminim onu da öğrenmem lazım neyse yarın gidip geri vermeye ya da innal almaya çalışıyım paypal kötüymüş onu anladım :D

10. Merhaba ,

Herkesin bilmediği yada öğrenmediği şeyler olabiliyor. :) Umarım istediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

11. mühürleye bilirsiniz adminim pazartesi götürüp innalla değiştirmeyi denicem inş değiştirirler yoksa çok kötü beddua yiyicekler :D :rolleyes:

12. Merhaba ,

Umarım pazartesi halledebilirsiniz. :)

Konu üye isteği ile mühürlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.