Paypal komisyon oranı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 27 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

SORRYAGA User

Dün akşam x3 saatinde indirimli 75 bin uri alacaktım.Fiyatı 31 TL olarak gözüküyordu.Benim de paypala eklediğim kartımda 31 küsür TL vardı.Satın almaya çalışırken hata verdi ve ödeme miktarına baktığım zaman 31 TL değil 32,30 TL isteniyormuş.1 TL için uridium satın alamadım ve 1 hafta beklemek zorundayım şu an.Bu paypal % kaç komisyon alıyor.Onu bileyim de bir dahaki sefer ona göre hazırlıklı olayım...

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Soru : Telefonumda 5 tl vardı. 5 tllik ürün almak için 5685 e mesaj attım ama bakiyeniz yetersiz dedi?
    Cevap : Ürün talebinde bulunduğunuz mesajınız için sizden operatörünüzün belirlemiş olduğu 1 sms ücreti tahsil edilir. Daha sonra da ürünün fiyatı telefonunuzdan çekilir. Yani ürün alırken ürün+sms ücreti ödersiniz. Bu nedenle alışverişlerinizde ürün ücretinin yanında sms ücretinizin de bulunduğundan emin olunuz.

Paytogo Servisi Nedir ve Nasıl Kullanılır

SMS ile paytogo ödemesi nasıl kullanılır

İki konuyu inceleyiniz.

Komisyon olarak ödediğiniz , SMS Ücreti telefon şirketinize göre değişebilir.

O konuda hat sahibi şirketinizden yada paytogo müşteri temsilcilerinden bilgi alınız

Keyifli Forumlar

3. Arkadaş PayPal'dan bahsediyor.Ancak moderatör arkadaşımız Pay To Go ( Telefon Ödemesi ) ile karıştırıyor.Ayrıca verilen linkler de korumalı oldğundan giriş kısıtlı.Şimdi arkadaşın sorununa gelicek olursak;Sadece PayPal'da değil her türlü ödemede belli bi komisyon bedeli var.Bu çekilen uridium vb. malzemelerin yüksekliğine göre değişiyor.Ben kart kullanıyorum orda da bu tür bi komisyon var ama uridium alımlarındaki kart ile alışverişlerde +%10 uridium verdiği için o açık yine kapanıyor.Ancak PayPal'ın %kaç ekstra verdiği ya da vermediği hakkında bilgim yok.Bildiğim şey bi çok ödemede komisyon olayı var.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle dalgınlığıma geldiği için , Paypal ' ı , Paytogo ile karıştırmışım.

Verdiğim konu linklerinin bazıları farklı bölüme taşındığı için , görünümden kalkmış bundan da haberim yoktu

Sonuçta bizde insanız , Hatalı okumuşuzdur , Acele ile göz atmışızdır , Bütün günümüzü forum başında geçiremiyoruz maalesef

Sahip olduğumuz iş , güç , okul gibi bir takım hayati durumlar var elbette.

Sorunuza gelecek olursak ;

"Paypal resmi sitesinden alıntıdır"

Alışveriş ödemelerini alma
    Ürün ve hizmet ödemelerini almak için geçerli olan standart tarife %3,4 + 0,45 TL şeklindedir.

Aylık 4.500,00 TL tutarından daha fazla ödeme alıyorsanız PayPal'ın Mağaza Tarifesi 'ne geçerek ücretleri azaltıp satış hacmini artırabilirsiniz. Ücretler bir önceki aya ait satış hacminize göre %2,4 + 0,45 TL oranında azalabilir.

Aylık Satışlarİşlem Başına Fiyat
    0,00 TL - 4.500,00 TL%3,4 + 0,45 TL
    4.500,01 TL - 15.000,00 TL%2,9 + 0,45 TL
    15.000,01 TL - 150.000,00 TL%2,7 + 0,45 TL
    150.000,00 TL%2,4 + 0,45 TL
    Yukarıda ki bilgiler Paypal sitesinden alıntıdır.

Paypal sitesine girerek , İşlem ücretleri kısmından gerekli bilgileri edinebilirsiniz.

Paypal zaman zaman bu fiyatlar üzerinde değişiklik yapabilir , Bu konu Paypal ile ilgilidir.

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 27 Ekim 2014
    ZEYTİNBURNU bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.