PaytaGo Mobil Ödeme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve darkorbitta tarafından 4 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. forumda bulunan: PaytoGo servisi nedir ve nasıl kullanılır?
    bu sayfada örneğin "vodafone Günlük işlem limiti 100 TL'dir." yazıyor fakat bigpoint ödemeye girip fiyatı 45 TL olan 75 bin uridium paketini 2 kez sepete ekliyorum, 90 TL ediyor yani limiti geçmemiş oluyorum ama bu seferde ödeme seçeneklerinde paytago ile öde seçeneği kalkıyor, ne yapmalıyım?

2. Merhaba ,

Sepete 2 kere eklemeyip 1 defa ekleyin alın daha sonra 2. defa ekleyip alın tam olarak neden dolayı böyle bir sıkıntı yaşıyorsunuz bilemiyorum. Ayrıca durumu anlaşılır şekilde yazıp support'a da mesaj yollayabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Support'u da meşgul etmek istemiyorum ne kadar yoğun olduğunu birçok forum mesajında belirttiğiniz için her ihtiyacımı ve sıkıntımı forumdan yardım alarak halletmeye çalışıyorum, cevabınız için teşekkür ederim konuyu kilitleyebilirsiniz :)

konu kilitlenmeden bir sorum daha olacak bigpointten herhangi bir ödeme yaptığımız zaman bir kod veriliyor fakat kendin kullanamıyorsun, bunu oyun chat sayfasında başka üyelere faydalanması için vermek yasak mıdır? buna cevap verdikten sonra kitlenebilir şimdiden teşekkürler :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Nisan 2015
  4. x4 zamanı yani saldırı yazıyordu ozman 3.5 tl ye uridum çektim oyunuma gelmedi işlem kodu ************ ilgilenirseniz sevinirim mağdurum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Nisan 2015
  5. Merhaba ,

Forumda halledilebilecek konularda elimizden geldiği kadar alternatif çözüm önerileri ile yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar imkanlar dahilindekileri yazdık fakat sorun daha farklı olabilir. Bu nedenle support ile iletişim kurmanız daha iyi olacaktır.

Sizin içinde durum aynı forum üzerinden bu tür konularda işlem yapamıyoruz. Durumu anlaşılır olarak yazıp gerekli bilgilerinizle ( Server , ID ve İşlem kodu ) birlikte support'a bildiriniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.