PayToGo Hakkinda Yardim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **CoLa** tarafından 6 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **CoLa**

**CoLa** User

Arkadaslar ben genelde odemelerimi kredi karti ile yapmay tercih ederim. Ancak diyelimki PayToGo kullannak istedim ve alacagim urun 4 Adet 30.000 uridium (19 Tl degerinde). Yani ayni urunden 4 tane toplam 76 Tl karsiliginda 120.000 uridium. Bu sekilde alisveris yaparsam yine ayni sms ucreti mi uygulanir? Yani 0.5 Tl x 2 = 1 tl sms ucretimi oderim yoksa 4 urun aldigim icin 4x1=4 tl sms ucreti mi oderim? Ozetle her urun icin ayri sms mi yoksa hepsi icin tek sms mi?

2. Darkmen

Darkmen User

tek sms ücreti ödersin. 1 tl yani. ama pay to go ile 76 tl lik alışveriş yapılıyomu??

3. **CoLa**

**CoLa** User

Simdi baktim 70 liraya kadarmis Gerekirse 2 posta alirim. Ayrica yardimin icin tesekkurler.

4. Nefes

Nefes User

5. **CoLa**

**CoLa** User

Tesekkur ederim Nefes modum ama sorumun cevabi orda yer almiyor.Darkmen arkadasim gerekli cevabi verdi zaten. Konuyu kitleyebilirsiniz.

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Biz teşekkür ederiz kolay gelsin farklı sorunlarınız olursa lütfen yazınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.