PayToGo ile ödeme sorununa çözüm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve jedi_sith21 tarafından 19 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu ?

1. Olsun

oy sayısı 6
    85,7%
  2. Olmasın

oy sayısı 1
    14,3%
  3. Geliştirilmeli

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar bildiğimiz gibi bu oyunu oynuyan kişi sayısı baya çok ve bunların büyük bir kısmının kredi kartı banka hesabı vs. yok bunun için PayToGo(mobil ödeme) geldi ama bir şey almak istediğinizde ilk başta kodu sms olarak 5685 e atıyoruz ve 0.50 tl gidiyor sonra onay yazıyoruz yine 0.50 tl gidiyor toplam 1 tl gidiyor toplu alımlarda özellikle 3.50 tl ye 1 haftalık indirim ve katlayıcı paketleride geldi ve 4 paket alabileceğimiz parayla bu mesajlar yüzünden 3 paket alabiliyoruz o yüzden böyle bir sistem düşündüm ve bazı uygulamalarda kullanılan bir sistem darkorbit e gelebilir diye düşündüm

Bu kısıma numaramızı girecez ve telefonumuza onay mesajı gelecek

Onay mesajını EVET diye onaylayınca paketi satın almış olacağız

Bu sistemle telefonumuza onay mesajı gelecek ve bir kere onay yazacaz ve paketi almış olacağız sadece 0.41 tl fazladan ücret ödeyeceğiz mesela 3 paket aldığımızda 3.0 tl operatör keseceğine 1.23 tl kesecek

Başka fikri olanlar alttan belirtirse memnun olurum :)

2.resim için özür dilerim nasıl küçültürüm bilmiyorum

Son düzenlenen: 19 Nisan 2015
    BlackGhost™ bunu beğendi.
  2. Bu sorunla bende sürekli karşılaşıyorum. 20 tl yükletiyorum. ve x3 zamanında 180 k uri çekmek istiyorum ancak 50 kr eksik olduğu için ikinci paketi alamıyorum

Not : Ama yapacaklarını sanmıyorum. Çünkü oyun bunun üstünden para kazanıyor.

3. Söze gerek yok...

+1

4. Jedi.sith

Jedi.sith User

Konuya hayır diyenler ya para kaybetmekten hoşlanıyorlar yada bana garezleri var

5. 3 kez uridium alacaktım 5 kuruştan kaçırdım :(

6. _DODGE_

_DODGE_ User

+1 çünkü bu durumdan çok mağdur oldum 1 kuruş ile kaçırdığım oldu.

7. Konu güncel

Güncel bu 1 tl yüzünden indirim ve vip alamıyorum :(

Gökmen adminim el atın :D

En son mesaj 25 nisan konu güncel olsun diye yazıyorum değil mi ? yoksa direk editlerim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Haziran 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.